Installateurs en partners
0
Schließen

  Ratio Dynamic Load Balancing kit Sense 3-fase

  Produktbeschreibung

  Wat is load balancing?

  Load balancing voorkomt dat het elektriciteitsnet instabiel wordt of overbelast raakt. Dit wordt bereikt door de stroomverdeling naar laadstations voor elektrische voertuigen te regelen terwijl meerdere voertuigen tegelijk worden opgeladen. Door de beschikbare capaciteit gelijkmatig te verdelen over alle laadpoorten op een bepaalde locatie, minimaliseert load balancing de overcapaciteit.

  Het systeem reageert en past het laadvermogen van elk laadstation aan als de vraag naar stroom van het laadsysteem groter is dan de stroomvoorziening van het net. Het stelt laadstations in staat hun beperkte stroomtoevoer te verdelen over de laadpalen en zorgt ervoor dat de voertuigen toch worden opgeladen. Dit slimme laden zorgt ervoor dat het laden tussen de stations zo efficiënt mogelijk verloopt, zonder het net te overbelasten of de stroomprijzen op te jagen.

  Het hoofdidee achter load balancing

  Het idee achter load balancing is om gebruik te maken van alle eenheden om zo de totale belasting van één of twee eenheden te verminderen. Dankzij load balancing past het laadstation of de laadpaal de laadstroom dynamisch aan het energieverbruik in huis of op het net aan. Zo werkt een load balancing systeem bij het besparen van tijd en energie en het verhogen van de levensduur van het elektrische voertuig.

  Een dynamische load balancing lader is een energieopslagapparaat dat het elektrische voertuig op een bepaald niveau oplaadt en het spanningsniveau van de laadwagen bewaakt. Een EV-laadstation gebruikt deze geïsoleerde enkelfasige wisselstroomvoeding.

  Eigenschaften

  SKU
  38801

  Bewertungen

  0 from 5Based on 0 reviews
  Eigene Bewertung erstellen

  Es wurden noch keine Bewertungen für dieses Produkt abgegeben..

  Ratio Dynamic Load Balancing kit Sense 3-fase
  € 105,-
  Ratio Dynamic Load Balancing kit Sense 3-fase
  Zum Warenkorb hinzufügen
  Vergleichen 0

  Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

  Vergleich starten

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »