Installateurs en partners
0
Schließen

  Volt Time Source 2 - Grijs - 22kW

  € 931,-

  Produktbeschreibung

  Volt Time

  Volt Time is een Nederlandse fabrikant van slimme laadstations voor elektrische auto’s. Met Source 2 brengen ze dynamische smart charging aan de massa en bieden ze een premium laadervaring bij jou thuis of op kantoor. Een compleet toekomstbestendig pakket om jouw auto snel en eenvoudig op te laden.

  Source 2
  Een snel, slim en prachtig laadstation, beschikbaar met zowel een vaste kabel of een socket, Source 2 biedt alle functionaliteiten en uitstraling van Nederlandse kwaliteit. Source 2 is perfect geschikt voor zowel de thuisrijder als de zakelijke rijder middels de Business Upgrade. Source 2 bevat alle functionaliteiten zoals 22kW vermogen, een RFID scanner en de gratis Volt Time App met o.a. laadtransactiehistorie, RFID kaarten toevoegen/verwijderen, het vergrendelen en ontgrendelen van de lader en het instellen van Solar Modi. Er is een Source 2 voor iedereen!

  Solar Charging
  Configureer jouw laadpaal met Solar Charging middels de Load & Solar Module. Via de gratis Volt Time App ben je in staat om te schakelen tussen laadmodi en zo te wisselen
  tussen Boost (Dynamic Load Balancing), Smart Solar (ECO Hybrid) of Full Solar Charging. Volledig laden op de zon kan zelfs in combinatie met automatische verrekening door middel van de Business Upgrade. 

  Backoffice Integratie
  Maak jouw laadstation toekomstbestendig met de gratis Volt Time Cloud. De Volt Time Cloud maakt soepele integraties tussen één of meerdere backofficesystemen
  mogelijk. Hiermee maak je eenvoudig koppelingen voor automatische verrekening en krijg je toegang tot aanvullende functionaliteiten met behoud van Freedom of Choice en Freedom to Leave. Volt Time Cloud maakt tevens integraties tussen OCPP en MQTT mogelijk waardoor Source 2 en Source 2 Business aangestuurd kunnen worden met MQTT.

   

  Gratis Volt Time app

  • Inzicht in uw actuele laadsessie en status
  • Laadsnelheid
  • Overzicht van de laadhistorie op uw Source 2
  • RFID kaarten toevoegen, toewijzen en verwijderen
  • Plug & Charge instellen (Dit kan ook i.c.m. zakelijke verrekening via bijvoorbeeld E-Flux)
  • Laadmodi instellen: Boost, Smart Solar en Full Solar
  • De ladervergrendelen of ontgrendelen
  • Laadkabel permanent vergrendelen
  • Automatische updates beheren van uw laadpaal

  Eigenschaften

  SKU
  FP-CH-SRC2-LSB
  EAN
  9506328266384

  Bewertungen

  0 from 5Based on 0 reviews
  Eigene Bewertung erstellen

  Es wurden noch keine Bewertungen für dieses Produkt abgegeben..

  Volt Time Source 2 - Grijs - 22kW
  € 931,-
  Volt Time Source 2 - Grijs - 22kW
  Zum Warenkorb hinzufügen
  Vergleichen 0

  Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

  Vergleich starten

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »