Installateurs en partners
0
Schließen

  Wallbox Quasar

  Produktbeschreibung

   

  Volle kracht vooruit

  Wallbox Quasar is ontworpen om elektrische voertuigen om te zetten in krachtige energiebronnen. Met de bidirectionele laadtechnologie kun je je EV zowel opladen als ontladen. Zo kun je je huis of het elektriciteitsnet van stroom voorzien met de accu van je auto. Met Quasar gebruik je je EV-accu niet alleen om je te verplaatsen, maar zorgt hij ook voor extra energie in je dagelijks leven.

  Revolutionair

  Quasar's eigen bidirectionele technologie stelt je in staat om je EV op te laden en te ontladen, waardoor deze een energieopslag wordt die de capaciteit van een thuisbatterij kan vervangen of aanvullen. Gebruik je EV om je huis van stroom te voorzien of om energie terug te brengen naar het elektriciteitsnet*.
  *Dit is afhankelijk van je energieleverancier.

  Innovatief

  's Werelds lichtste en kleinste DC-oplader en de enige die ontworpen is voor thuis. Met functies als gezichtsherkenning en gebarenbediening is het bedienen van je oplader zeer eenvoudig.

  Verbonden

  Maakt verbinding met je smart apparaten via Wi-Fi, bluetooth, ethernet of 4G (optioneel).

  Beheersbaar

  Plan laadsessies om te profiteren van lagere energietarieven tijdens daluren, bewaak de status van je oplader en maak gebruik van nog veel meer opties in de myWallbox-app.

  Onboard Intelligence

  Maak je geen zorgen als je geen bereik hebt in je garage of bij je parkeerplaats. Met behulp van bluetooth kun je met Quasar je laadsessies beheren, zelfs als je geen verbinding kunt maken met het internet.

  Hoe zal de lader er in mijn ruimte uitzien? U kan vanaf nu op uw mobiele telefoon Augmented Reality gebruiken om in 3D te zien hoe uw nieuwe Wallbox-lader er op ware grootte zal uitzien in uw parkeerplaats. ONTDEK HET NU

  Quasar

  Tot wel 7,4 kW vermogen voor opladen of ontladen. De lader is geschikt voor een CHAdeMO-laadkabel en is via Wi-Fi, bluetooth, ethernet of 4G (optioneel) verbonden met de myWallbox-app.

  Verbeter je
  oplaadervaring*

   

  Power Boost

  Maak je oplader nog intelligenter met onze dynamic load balancing-oplossing die helpt om stroomuitval en verrassingen in de energierekening te voorkomen. Power Boost meet het live energieverbruik van je huis en past de laadsessie van je EV automatisch aan de capaciteit van het lokale elektriciteitsnet aan.

   

  Mobiele Connectiviteit

  Stelt uw Wallbox in staat om te communiceren met uw laadmanagement platform myWallbox met behulp van 3G- of 4G-netwerken. Voor bijgewerkte en gesynchroniseerde data in real time.

   

  Wallbox-garantie

  Verlengt uw garantie met één of drie jaar. U kunt dus volop genieten van uw Wallbox zonder dat u zich ergens druk om hoeft te maken.


  *Optionele functies

  Technische gegevens

   

  Oplader:
  DC
  Kleur:
  Zwart
  Type connector:
  CHAdeMO
  Afmetingen:
  350 x 350 x 150 mm (zonder kabel)
  Gewicht:
  15,5 kg (zonder kabel)
  Kabellengte:
  5m
   

   
   

  Eigenschaften

  EAN
  8436575275864

  Bewertungen

  0 from 5Based on 0 reviews
  Eigene Bewertung erstellen

  Es wurden noch keine Bewertungen für dieses Produkt abgegeben..

  Wallbox Quasar
  € 4.521,77
  Wallbox Quasar
  Wallbox Quasar | 1-Fase | CHAdeMO connector | DC-lader | Bi-directioneel
  Zum Warenkorb hinzufügen
  Vergleichen 0

  Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

  Vergleich starten

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »