Premium Design laadpaal | Laadpaal Outlet - Laadpaal Outlet
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Unieke premium Design Laadpaal:

   Opzoek naar een mooie en unieke laadpaal? Zoek niet verder. Met deze laadpaal in uw tuin heeft u altijd de perfecte eyecatcher staan!

   Uw laadpaal, uw keuze. Kies zelf hoogte en kleuren

   Uw eigen laadpaal volledig op uw situatie en wensen afgestemd. Samen met onze experts bekijken wij uw woonsituatie en bespreken de opties voor installatie en ontwerp. Onze paal kan op elke hoogte worden geïnstalleerd, maar wordt normaal op 20cm diepte ingegraven. Onze design-laadpaal is gemaakt van RVS en wordt afgewerkt met een duurzame poedercoating. Door deze afwerking behoud onze design-laadpaal jarenlang zijn uitstraling. Een duurzaam product voor een duurzame toekomst!

   Uw Design laadpaal als onderdeel van uw domotica huis

   Onze laadpaal heeft 2 onderdelen: Een paal buiten en een besturing box binnen. De besturing box wordt meestal in de meterkast geïnstalleerd. Dit heeft belangrijke voordelen bij installatie en onderhoud. Bij een storing kan de elektronica gemakkelijk worden onderzocht. De laadpaal installatie is bij ons gemakkelijk aan te passen. Onze besturing box die binnen hangt kan gemakkelijk worden aangesloten op het internet. Aanpassingen voor het afstemmen van verbruik op bijvoorbeeld een PV-installatie of het bijplaatsen van een laadpaal in een opstelling kan gemakkelijk worden gedaan. De besturing box maakt het gemakkelijk de laadpaal aan te sluiten op een “smart home” installatie.

   Kan ik ook snel laden met de Design laadpaal?

   Snel maar veilig laden, dat wil iedereen. Onze laadpaal is volledig op uw elektrische installatie af te stemmen. Zo kan u uw auto in de kortst mogelijke tijd laden, zonder een overbelasting te veroorzaken. Ook bekijken we met welke laadstroom u maximaal maar toch veilig kan laden. De instelling die gemaakt kan worden is tussen de 7A en 32A. Mocht u vragen hebben wat voor u de juiste instelling is of hoeveel het maximale is wat u kan laden kunt u ons altijd berichten via het offerte formulier.

   Hoe weet ik hoeveel stroom de Design laadpaal heeft gebruikt?

   Vaak is het handig te weten hoeveel stroom uw auto verbruikt. Inzicht in het verbruik kan nodig zijn voor km declaratie of voor het privé gebruik van een zakelijke auto. Tussen de meterkast en de laadpaal wordt dan een Kwh meter geplaatst. Deze geeft informatie over het verbruik per laadbeurt of over een bepaalde periode. Deze Kwh meter kunt u automatisch of handmatig uitlezen. Vraag naar de mogelijkheden voor online uitlezen van onze Kwh meter.

   Waarom een installateur de Design laadpaal laten installeren?

   Het installeren van een laadpaal bij u thuis gaat niet zonder slag of stoot. Er is nogal wat technische kennis vereist, bijvoorbeeld over elektra. Werken met stroom kan immers gevaarlijk zijn. Mocht er onverhoopt iets misgaan, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Wij raden daarom ten zeerste aan dat u de laadpaal installatie laat uitbesteden aan een gecertificeerd installateur.

   Onze installateurs hebben de juiste kennis in huis en werken al jarenlang met elektra. Daardoor zijn we gespecialiseerd in laadpaal installaties en kunnen we met iedere situatie overweg. Zowel de laadpaal installatie bij u thuis als op de werklocatie maken we voor u in orde.

   De installatiekosten van een laadpaal

   Wat kost een laadpaal installatie bij u thuis precies? Er komen installatiekosten bij kijken, dat is zeker. De vuistregel geldt: hoe verder de laadpaal bij de meterkast vandaan geplaatst wordt, hoe hoger de installatiekosten zijn. Daarnaast heeft het plaatsen van de voedingskabel veel invloed op de prijs van de installatie. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een persoonlijke prijsopgave.

   Plaatsing laadpaal:

   Installatie van de laadpaal kan door een van onze installateurs of in samenwerking met uw huis installateur worden uitgevoerd. De laadpaal wordt via een grondkabel en datakabel naar de meterkast aangesloten. De laadpaal zelf wordt op een betonplaat gemonteerd en beide worden minimaal 20cm ingegraven. Dieper kan ook. De installatiehoogte is vanaf het maaiveld gemeten. (Zie product foto)
    
   Onze laadpaal is volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt kiezen uit de volgende opties:
   • Installatiehoogte van 90 of 110cm.
   • Elke RAL kleur in mat, glans of structuur.
   • Instelbare laadsnelheid van 7 tot 32 ampère.
   • Standaard 3 fase geleverd, deze kan ook op 1 fase aangesloten worden.
   • Door de socket voor elk type stekker
    

   Let op! Dit product die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »