Installateurs en partners
0
Sluiten

  Alle merken laadpalen

  Wij zijn premium partner van

  Onze merken

  Laadpaal kopen voor elektrische auto

  Laadpaal kopen zodat u uw elektrische auto aan huis kunt opladen? In het assortiment van Laadpaal Outlet vindt u verschillende laadpalen van vele merken, waaronder van Newmotion, Solar Edge en Luxe Laadpaal. Bekijk de verschillende laadpalen uit het assortiment en plaats een bestelling, of vraag een offerte aan. Wanneer u voor 15:00 een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog verzonden. U kunt de laadpaal voor thuis of voor op kantoor dus al snel gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto.

  Laadpaal kopen en installeren

  Zowel voor de wallbox, de lader die aan de muur hangt, als bij een laadpaal, geldt dat deze geïnstalleerd dienen te worden. Laadpalen kopen en laten installeren door een erkende installateur kan middels Laadpaal Outlet in heel Nederland. Hierdoor wordt de installatie professioneel uitgevoerd en, misschien nog wel belangrijker, houdt u een servicepartner die u altijd snel helpt mocht er een eventuele storing zijn. Bent u zelf installateur, bent u handig en heeft u voldoende verstand van elektriciteit of heeft u iemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Dan kunt u bij ons ook de laadpaal kopen zonder installatie.

  Laadpaal kopen voor elektrische auto

  Waarom een laadpaal bestellen bij Laadpaal Outlet? De voordelen op een rij:

  Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

  Altijd de beste service

  Minimaal 2 jaar garantie op laadpalen

  Of u nu een hybride of volledig elektrische auto heeft en wat het merk ook is, bij Laadpaal Outlet bent u bij het juiste adres voor de laadpaal. U heeft de keuze uit een laadpaal of wallbox voor één of meerdere auto’s. Wij hebben bijvoorbeeld al voor u uitgezocht welke laadpaal met zonnepanelen het beste is, of wat de beste laadpaal zonder abonnement is. Welke laadpaal u ook bij ons koopt, u kunt altijd rekenen op onze professionele service en ons advies.

  Waarom uw laadpaal kopen bij Laadpaal Outlet?

  Laadpaal Outlet maakt het voor u als particulier mogelijk om laadpalen tegen groothandelsprijzen aan te schaffen. Voor een bedrag tussen de 500 en 600 euro kunt u al een laadpaal kopen. Door de lagere prijs die u thuis voor energie betaalt dan bij openbare laadpalen, verdient u de investering snel terug. Voor vrijwel elk merk elektrische of hybride auto kunt u bij ons laadpalen kopen. Daarnaast denken we mee in het gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld een laadpaal voor bij het kantoor koopt, dan kiest u bijvoorbeeld het merk Easee. Dit merk laadpaal past zich automatisch aan op basis van de auto die aangesloten wordt. U heeft geen omkijken naar technische gegevens en iedereen kan de auto opladen. Ook als u van auto wisselt, hoeft u de laadpaal niet te veranderen.

  Passie voor innovatie van laadpalen

  Bij Laadpaal Outlet zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen in mobiliteit en techniek. Met de producten in ons assortiment, denken we met u als klant mee. Heeft u een hybride auto, maar bent u van plan in de komende jaren de overstap naar volledig elektrisch rijden maken? Wij hebben een laadpaal die deze overstap ondersteunt. Wilt u extra besparen op stroom? Met een slimme laadpaal voor thuis kunt u de benodigde energie kopen op het moment dat deze het goedkoopste is en op een later moment gebruiken. Wilt u snel uw elektrische auto opladen? Uw auto bepaalt het maximaal beschikbare laadvermogen om hiermee tot tien keer sneller op te laden. Via een app kunt u allerlei zaken instellen. U bent dan volledig in controle. In zowel de manier waarop de energie verbruikt wordt als in mobiliteit hebben we tegenwoordig zeer snelle ontwikkelingen. Laadpaal Outlet houdt de markt scherp in de gaten en biedt u de beste producten die op dit moment verkrijgbaar zijn.

  Voordelen van een laadpaal

  U vraagt u misschien af waarom u een laadpaal zou kopen. Er staan er immers toch ook al een hele hoop langs de weg? Een laadpaal voor thuis kopen kent veel voordelen ten opzichte van een lader langs de weg. Zo zijn de kosten per kWh is een stuk lager. Ook is de kans dat er iemand anders aan het opladen is is per week groter, omdat er steeds meer elektrische auto’s komen. Wanneer u een eigen laadpaal aangeschaft, weet u altijd zeker dat u uw elektrische auto kunt opladen. Wanneer u maar wilt.

  Laadpalen brengen de volgende voordelen met zich mee:

  • Biedt veel comfort
  • Duurzaam
  • Altijd beschikbaar
  • Voordeliger
  • Eventueel op eigen groene stroom

  Hoe snel komt Laadpaal Outlet de laadpaal thuis installeren?

  Hoe snel de laadpaal thuis geïnstalleerd kan worden, is afhankelijk van uw regio, het type meterkast en de plaats waar de laadpaal of wallbox dient te komen. De installatie is vaak binnen 10 werkdagen te realiseren. Voor de beschikbaarheid maakt het niet uit waar u in Nederland woont. Onze installateurs komen uw laadpaal thuis of op kantoor installeren. Wanneer u voor 17:00 bestelt, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Vraagt u een offerte voor laadpaal installatie aan? Dan krijgt u binnen 24 uur uw offerte per mail. Uiteraard doen wij er vervolgens alles aan om uw laadpaal zo snel mogelijk in bedrijf te stellen, zodat u thuis uw hybride of elektrische auto kunt opladen.

  Veelgestelde vragen over laadpalen

  U hoort bij de selecte groep mensen die al elektrisch rijdt. Dit is bijzonder en bovendien heel erg leuk. Wel kan het zijn dat u vragen heeft over het laden en over laadpalen. Vraag ons om advies of lees onderstaand antwoorden op veelgestelde vragen over laadpalen.

  Wat is het verschil tussen een laadpaal en een wallbox?

  Een laadpaal of wallbox zorgt er voor dat u de auto kunt opladen wanneer het u uitkomt. De kabel stekkers zijn er met een type 1 en een type 2 stekker. Het type stekker geeft een stekkeraansluiting die past op een bepaalde elektrische auto weer.

  Daarnaast is het van belang om van tevoren te weten waar u de lader plaatst. Plaatst u de lader aan de muur? Kies dan voor een wallbox. Wanneer u hem vrijstaand wilt plaatsen raden aan om in te investeren in een laadpaal of een wallbox op een montagepaal.

  Kan een laadpaal of een wallbox zowel binnen als buiten?

  Ja, vrijwel alle producten kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Bij een plaatsing voor binnen kiest u vrijwel altijd de wallbox en voor buitenplaatsing kiest u, wanneer de lader niet aan de gevel wordt gemonteerd, voor een laadpaal inclusief montagepaal.

  Hoe zorg ik ervoor dat onbevoegden mijn laadpaal niet gebruiken?

  Uw laadpaal kan beveiligd worden met een wachtwoord, laadpas of alleen toegang verschaffen via de app. Onbevoegden kunnen uw laadpaal op deze wijze niet gebruiken.

  Hoe snel kan ik opladen? 

  Tijdens het aanschaffen van een laadpaal is het belangrijk om te weten hoe lang het duurt voordat de auto is opgeladen. De tijd die het opladen in beslag neemt, is afhankelijk van de soort elektrische auto en de bijbehorende accu.

   

  Hieronder worden een drietal oplaadsituaties weergegeven:

  Thuis opladen met een 230 volt aansluiting: Acht uur

  Een oplaadpunt met 11kW: Twee uur

  Een snellaadpaal: gemiddeld 30 minuten. Let op dit is ter indicatie om aan te geven wat de verschillen zijn tussen het opladen.

   

  Het vermogen van de laadpaal, en het maximale vermogen waarmee uw elektrische auto opgeladen kan worden, is van belang bij het antwoord op de vraag “hoe snel kan ik opladen?” Een 1 fase lader is langzamer dan een 3 fase lader. Echter, uw auto moet dit wel ondersteunen. Type 3 laadpalen zijn populair omdat deze werken op 3x25A, maar ook op een 1 fase groepenkast. Afhankelijk van het type auto en lader, laadt dit type een volledig lege auto batterij in ongeveer 8 uur op. Met een laadpaal of wallbox met een hoger vermogen en als uw auto dit ondersteunt, dan zal opladen sneller gaan.

  Wat voor laadpaal heb ik nodig en is een lader met hoog vermogen altijd de beste keus?

  U kunt een laadpaal kopen van bijvoorbeeld 11kW of 22kW. De term “hoe hoger het vermogen is, hoe beter”, is niet altijd waar. De meterkast moet namelijk een 3-fase aansluiting hebben. Oudere huizen hebben vaak 1-fase, dat wil zeggen de meterkast is met één draad, in plaats van drie op het net verbonden. De installatie voor extra fases is prijzig en de kosten voor het vastrecht kan ook omhoog gaan. Als u al drie fases in de meterkast hebt, dan kunt u voor een 3-fase laadpaal of wallbox kiezen. Heeft uw meterkast één fase? Dan kunt u bedenken of sneller laden echt nodig is. Bekijk hiervoor ook de maximale kW die uw auto kan verwerken. Een Tesla Model 3 laadpaal hoeft bijvoorbeeld maar 11kW te zijn, meer kan de auto toch niet verwerken. Neem contact met ons op wanneer u niet weet welke laadpaal in uw situatie het beste is. Onze specialisten weten alles van laadpalen en helpen u graag een goed geïnformeerde keuze maken.

  Welk type stekker heeft mijn laadpaal?

  Gaat u een laadpaal bestellen? In dat geval moet u rekening houden met een aantal belangrijke punten. Zo is het allereerst van belang dat u zich bewust bent van het geschikte type stekker voor de elektrische auto. Hierbij gaat het om de genoemde type 1 en type 2 stekkers. Weet u niet precies welke stekker u nodig heeft? Vraag bij ons een offerte aan via de offerte pagina en wij selecteren de juiste lader bij de auto. Ook de mogelijke oplaadsnelheid speelt een rol bij het bestellen van een bepaalde laadpaal. Heeft u bijvoorbeeld een 1 of 3 fase meterkast? Heeft u zonnepanelen? Vanzelfsprekend heeft u ook nog allerlei toebehoren nodig voor laadpalen.

  Het verschilt per elektrische auto welke type stekker u nodig heeft voor uw laadpaal. Wij hebben een overzicht gemaakt van elektrische auto’s en de bijbehorende stekkers. Vanuit dit overzicht kunt u ook gemakkelijk verder klikken naar meer informatie over de elektrische auto en de bijpassende laadtijden.

  Moet ik een vergunning aanvragen voor een laadpaal plaatsen?

  Wanneer u op eigen terrein parkeert, hoeft u in de regel nooit een vergunning voor een laadpaal aan te vragen. Wanneer u op een openbare plek parkeert, dan dient u dit bij uw gemeente na te vragen. Sommige gemeenten verzorgen de laadpaal, echter is deze dan wel openbaar waardoor iedereen er kan opladen. Uw eigen laadpaal kopen en installeren is prettiger, omdat u altijd kunt laden en uiteindelijk vaak voordeliger door de lagere stroomkosten

  Kan ik meerdere laadpalen samen met mijn buren of met de VVE kopen?

  Wanneer u in een appartement woont en meerdere mensen in uw buurt een laadpaal willen kopen, overleg dan voordat u laadpalen gaat aanschaffen met ons. Wanneer u in een VVE woont en een gemeenschappelijk parkeerterrein heeft, dan heeft u toestemming van de VVE nodig. U kunt dan direct overleggen of er meer mensen zijn die een laadpaal willen of dat een enkele laadpaal aanschaffen voor gebruik bij meerdere auto’s de beste oplossing is.

  Benodigde toebehoren

  Wanneer u een laadpaal installatie uitvoert heeft u meer nodig dan alleen een laadpaal of wallbox. Vanzelfsprekend wordt de laadpaal aangesloten met stekkers, helaas bestaan deze nog niet draadloos. Kies altijd de juiste dikte. Wij adviseren altijd rekening te houden met het hoogst mogelijke.

  Als u niet precies weet welke kabel u nodig heeft kunt u een bericht sturen. Dan helpen wij u verder met het maken van de juiste keuze. Verder heeft u natuurlijk ook een aparte groep nodig voor uw lader, hiervoor is een aardlekautomaat het meest geschikt. Hou altijd rekening met wat uw meterkast aan kan. Gebruikt u bijvoorbeeld een laadpaal met load balancing? In dat geval kunt u hoger afzekeren dan bij een laadpaal zonder load balancing.

   

  Bekijk het assortiment aan laadpalen en bestel

  Laadpaal aanschaffen? Bekijk ons aanbod aan laadpalen en plaats een bestelling in de webshop. Als u nog vragen heeft over laadpalen voordat u een laadpaal aanschaft kunt u natuurlijk altijd een offerte aanvraag doen of een e-mail sturen. Onderaan de pagina vindt u onze gegevens om in contact te komen met ons. Wij zullen binnen 48 uur reageren en eventueel met een aanbod komen zodat u snel de informatie heeft die u nodig heeft tijdens het kopen van een laadpaal.

   

  U kunt ervoor kiezen om zelf de installatie van laadpalen te gaan doen of door een partner van Laadpaal Outlet uit te laten voeren. Heeft u verder nog vragen betreffende de laadpalen, draagbare laadstations en laadkabels? Vraag dan een offerte aan via onze offerte pagina of neem dan direct contact op met Laadpaal Outlet via e-mail [email protected]. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van laadpalen.

   

  De beste laadpaal kopen via Laadpaal Outlet

  Er zijn veel verschillende merken laadpalen. Daarnaast ontwikkelt de markt zich razendsnel. De beste laadpaal kopen doet u met het juiste advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Laadpaal Outlet is dé specialist in laadpalen en wallboxen. In onze vrijblijvende adviesgesprekken krijgt u antwoord op vragen als: “welke laadpaal moet ik kopen?”, “wat zijn de beste laadpalen voor mijn merk auto?”, “wat voor type meterkast heb ik?”, “hoe lang duurt het opladen van mijn auto?” Kortom; neem gerust contact op en stel uw vragen aan de specialist.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »