Installateurs en partners
0
Sluiten

  Charge Amps Aura 2 x 22 kW 3P 32A

  € 2.999,-
  € 2.649,- Vandaag voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd

  Productomschrijving

  Wat is de Charge Amps Aura 

  Onze complete EV-laders die twee voertuigen tegelijk kunnen opladen met maximaal 22 kW per stopcontact. De Charge amps Aura is zorgvuldig ontworpen door industrieel ontwerper Joachim Nordwall, hoofdontwerper van sportwagenfabrikant Koenigsegg, en is gemaakt van duurzaam gerecycled aluminium. Zweeds industrieel design dat niet alleen je elektrische auto oplaadt maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je eigendom en bijdraagt aan een duurzame wereld. Toekomstbestendig en klaar voor de technologische uitdagingen van morgen. Aura is klaar voor ISO 15118, wat een aantal mogelijkheden biedt wanneer de elektrische auto's van morgen de Vehicle-to-Grid-technologie gaan ondersteunen. In de toekomst zullen auto's niet alleen een vervoermiddel zijn, maar ook energieopslagsystemen. Als deze tijd aanbreekt, heeft u een laadstation nodig dat deze technologie mogelijk maakt en de communicatie vanuit het voertuig ondersteunt.

   

  De Charge Amps Aura is geschikt voor alle auto's

  Omdat de Charge Amps Aura een zogenaamde outlet betreft is deze geschikt voor het laden van alle typen auto's. U kunt dus zowel met een auto met een type 1 aansluiting als ook met een auto met een type 2 aansluiting laden op dit laadstation.


  Laadvermogen instelbaar

  Het laadvermogen van de Aura is 2 x 22kW. Het laadvermogen kan verder ook lager ingesteld worden afhankelijk van uw aansluiting.

   

  Charge Amps Aura met RFID (laden met een pasje of druppel)

  Beide outlets in de Aura hebben een RFID identificatiemogelijkheid. U kunt dus de Aura instellen op gebruik via een pasje of een druppel met RFID. U kunt zodoende specifieke pasjes toegang verlenen tot het laden op de Aura. Voor hotels, restaurants, openbare parkeergarages en soortgelijke toepassingen biedt dit uitgebreide mogelijkheden.

   

  Heeft de Charge Amps Aura Load balancing

  De Aura past op 3 wijzen load balancing toe. Ten eerste wordt load balancing over de fasen toegepast zodat de belasting op het net gelijkmatiger verdeeld wordt. Er vindt ook load balancing tussen de beide outlets plaats op de Aura en de Aura past dynamic load balancing toe op de beschikbare reststroom in het aangesloten net. Dit laatste zorgt ervoor dat u altijd maximaal snel kunt laden met de aangesloten auto’s en dat tevens de stoppen en hoofdzekering nooit zullen doorbranden of zullen springen.

  Charge Amps Aura Connectivity | Wifi, Ethernet en 4G

  De connectivity-mogelijkheden van de Aura zijn uitgebreid. U kunt connectie maken via wifi, via ethernet en de Aura is zelfs 4G ready met een ingebouwde 4G-router.


  Uniek en modern ontwerp van Charge Amps Aura 

  De Aura is ontworpen door Joachim Nordwall, co-designer bij sportauto-fabrikant Koenigsegg.


  De Charge Amps Aura is gemaakt van gerecycled aluminium

  U draagt al een steentje bij aan het milieu met uw elektrische auto. U draagt zelfs nog meer bij een beter milieu met deze Charge Amps Aura die gemaakt is van gerecycled aluminium.

  Charge Amps Aura ISO15118 voorbereid

  De AURA is ISO15118 voorbereid. ISO15118 maakt het mogelijk dat de auto nog meer kan communiceren met het net in uw woning of bedrijf. Deze technologie is de internationale standaard die een Vehicle-2-Grid-communicatie-interface definieert voor het bidirectioneel opladen / ontladen van elektrische voertuigen. Hiermee kan in de toekomst uw auto ook fungeren als batterijopslag. Dit kan gunstig zijn als u bijvoorbeeld opgewekte stroom uit zonnepanelen teruglevert aan het net. In de toekomst zal dat minder opleveren en dan kunt u met uw auto een efficiënte energie uitwisseling realiseren.


  De Details van de Charge Amps Aura

  Afmetingen: 405 x 367 x 159 mm
  Gewicht: 10 kg
  Laadstroom: 2 x 6-32 A, 1 or 3-fasig
  Voltage: 230/400V
  Socket/ outlet: 2 x 32 A Type-2
  Temperatuurbereik: -30 °C tot +45 °C
  Gebruikersidentificatie: RFID voor beide sockets
  Laadmodus: Mode 3
  Laadstandaard EN 61851-1:2011
  RCDs: Interne RCBO type A + 6 mA DC-protection (gelijkwaardig aan RCD type B)
  Connectie: Via Wi-Fi (2.4 GHz), LAN 2-poorten-switch (IEEE 802.3
  10BASE-T/100BASE-TX) aansluiting op een net en verder 4G-mogelijkheid via 4G-router
  IP-klasse: IP55
  IK-klasse: IK10
  Vergrendeling: Mechanische vergrendeling
  Load balancing: Load balancing over de fasen, Load balancing tussen de outlets en Dynamic load balancing met de beschikbare reststroom in het aangesloten net

  Specificaties

  SKU
  2875795
  EAN
  7350084190313

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Charge Amps Aura 2 x 22 kW 3P 32A
  € 2.999,-
  € 2.649,-
  Charge Amps Aura 2 x 22 kW 3P 32A
  2 x 22 kW 3P 32A
  Vandaag voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »