Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadkabels voor elektrische auto

  Ratio Electric ontwikkelt en produceert hoogwaardige connectie- en laadsystemen voor het opladen van elektrische en plug-in hybride voertuigen. Onze producten, waaronder laadpalen, laadkabels en mobiele autoladers, voldoen aan de nieuwste IEC 61851 en IEC Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  9 Producten
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 6m Black
  € 218,-
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 4m Black
  € 184,-
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 8m Black
  € 237,-
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 10m Black
  € 254,-
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 15m Black
  € 314,-
  EV Mobi Box 13A/1F T2-Schuko - 5m + DC protection
  € 399,-
  • Voor 15 uur besteld, vandaag verstuurd
  • Altijd Inclusief btw prijzen
  • Minimaal 2 jaar garantie
  Easee Cable 4 meter T2

  Easee Cable 4 meter T2

  De Cable is ontworpen om jouw lader te voorzien ...
  € 224,95
  Easee Cable 7,5 meter T2

  Easee Cable 7,5 meter T2

  De Cable is ontworpen om jouw lader te voorzien ...
  € 299,-
  Mobiele autolader Power Box 3-Fase Type 2
  € 599,-

  Laadkabel voor elektrische auto kopen

  Ongeacht het type auto of de afstand tussen het laadstation en uw auto, Ratio Electric biedt u altijd de meest geschikte laadkabels.

  Hoe is de kwaliteit van de ratio laadkabels

  Ratio Electric is een Nederlandse leverancier van laadkabels, mobiele laders en laadboxen. Ratio produceert de hoogste kwaliteit laadkabels en accessoires.

  Een hoge kwaliteit laadkabel is te herkennen aan een goede flexibele kabel (in het geval van onze kabels zijn dat kabels geleverd door het Nederlandse Draka) en aangespoten stekkers. Vooral dat laatste is van belang. Aangespoten stekkers zijn vele malen beter gecontrueerd en gaan langer mee dan geschroefde stekkers. De aansluiting van de kabel op de stekker is bij een aangespoten stekker gewoon sterker en niet water of vochtdoorlatend. 
   

  Garantie van Ratio laadkabel


  De kabels van Ratio worden verder geleverd met 3 jaar volledige garantie, dus als er onverhoopt iets is met uw kabel dan wordt deze kosteloos voor u vervangen of gerepareerd. Het grote voordeel van Ratio als Nederlandse leverancier van uw kabel is hierbij dat snel geschakeld kan worden met de leverancier zodat uw kabel ook snel vervangen zal worden.
   

  Het assortiment van Ratio laadpaal en laadkabel

  Naast laadkabels en mobiele laders heeft Ratio ook laadpalen, dit zijn de Ratio home box, Ratio Solar box en de Ratio Smart box.

  De Ratio Home box is de meest eenvoudige laadpaal van Ratio, dit een een Plug and play type. Dit betekend na de installatie direct laden zonder verdere mogelijkheden. 

  Dan komt de Ratio Smart box, de ratio Smart box heeft ook load balance en een kWh meter. 

  En verder heb je de Ratio Solar box, dit is de slimste lader van Ratio. Deze lader kan je op verschillende manieren gebruiken. Deze Ratio is standaard voorzien van load balance en heeft de mogelijkheid om op te laden met alleen zonne energie. Helaas heeft deze lader geen mogelijkheden voor een app. 

  Waar komen de Ratio laadkabels vandaan

  Ratio is een Nederlands merk en bestaat al behoorlijk wat jaren, in al deze jaren hebben zij een kwalitatief goed product neergezet met de laders en kabels. 

  Om de vraag te beantwoorden hebben we wat meer informatie nodig van Ratio. 

  Ratio heeft al een halve eeuw ervaring opgebouwd in verschillende markten, voornamelijk op bevied van leveren aan gespecialiseerde groothandelsbedrijven. Ratio is onderverdeelt in 4 stukken. 

  Ratio E-Mobiliteit

  Ratio Electric ontwerpt en produceert hoogwaardige connectie- en laadsystemen voor het opladen van elektrische en plug-in hybride voertuigen. Onze producten, waaronder laadkabels en thuislader, voldoen aan de nieuwste IEC 61851 en IEC 62196 standaards.

  Ratio Data Center

  We leveren oplossingen voor de energieverdeling in Data Racks. Onze PDU's (Power Distribution Units) kunnen worden voorzien van modules voor het meten en schakelen van stroom. Daarnaast hebben we een uitgebreid programma van netsnoeren specifiek voor data centers. Alle producten zijn ook volgens klantspecificatie te leveren.

  Ratio Industrie en kantoor 

  Ratio Electric is een leidende leverancier van netsnoeren, snoerstellen, (tafel) contactdozen, stekers, koppelingen, connectoren en andere netspanning componenten. Ook in maatwerk kunnen we voldoen aan de hoogste eisen.

  Marine

  We ontwikkelen en produceren innovatieve walstroom aansluitingen en netvoeding systemen voor vaartuigen. Ieder product, van de robuuste aansluitkabels en roestvrijstalen inlets tot de uitgebreide reeks van accessoires, is functioneel, stijlvol en veilig.

  Hierdoor dus Ratio

  Door de ervaringen in deze sectoren en dit over lange tijd heeft gezorgd dat Ratio nu hoge kwaliteit laadkabels en laadpalen kan producten. 

  PIONIER IN LAADOPLOSSINGEN

  Innovatie zit in ons bloed. Al sinds de start in 1960 ontwerpen en leveren we oplossingen voor de verdeling van netspanning op werkplekken en kantoren. En oplossingen voor behoeftes in de markt, zoals walstroomaansluitingen voor vaartuigen en laadoplossingen voor voertuigen. Onze Made in Holland-producten vinden hun weg via distributeurs en gespecialiseerde groothandels. In heel Europa en ver daarbuiten.

  ONZE MERKBELOFTE:
  POWERED BY SIMPLICITY

  Onze ervaring gaat al meer dan een halve eeuw terug. Op die kennis bouwen we de komende jaren door. In onze eigen fabriek in Nijkerk blijven we oplossingen ontwikkelen voor nieuwe behoeftes in de markt. Zoals connected laadpalen. Hiermee zijn klanten in charge over hun eigen energieverbruik. Thuis én op kantoor, zonder ingewikkelde diensten of abonnementen.

  Innovaties gaan bij ons altijd hand in hand met eenvoud. Dat is waar we voor staan én gaan. We zijn nu eenmaal nuchter en houden niet van onnodige opsmuk. Dat maakt onze producten functioneel, betrouwbaar en prettig in gebruik. Ook onze service blinkt uit in eenvoud. Met aantrekkelijke garanties. En met toegankelijke medewerkers die altijd bereid zijn om je te helpen.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »