Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadpaal thuis kopen | #1 in Laadpalen | Laadpaal Outlet

  Met een laadpaal thuis kunt u altijd uw elektrische auto thuis opladen. Dit biedt veel meer gemak en comfort dan uw auto onderweg opladen en brengt bovendien een kostenbesparing met zich mee. Uit onderzoek van de ANWB is gebleken dat thuis opladen afhankelijk van de stroomtarieven en het verbruik van de auto ongeveer € 0,045 per kilometer kost, tegenover openbaar opladen van € 0,08 per kilometer. Dit kan dus bijna de helft in kosten schelen, terwijl een laadpaal thuis kopen tegenwoordig helemaal niet duur meer is. Wanneer u thuis zonnepanelen heeft, dan is een laadstation thuis laten monteren zeker een slimme keus.

  Kosten laadpaal thuis

  De kosten laadpaal thuis verschillen per aanbieder, maar een laadpaal is al mogelijk vanaf ongeveer € 550,-. Een snelle rekensom laat zien dat met het verschil in kostprijs tussen openbaar laden en uw laadstation thuis gebruiken, u na ongeveer 15.000 km de aanschafprijs van het laadpunt thuis al terugverdiend kunt hebben. Voor de meeste automobilisten is dit binnen één jaar. Wanneer u een elektrische of hybride auto heeft, dan is een laadpaal thuis kopen de beste keuze. Maar welk laadpunt kiest u en waar moet u bij de aanschaf op letten? Als specialist in laadpalen vertellen wij u er graag meer over.

  Muurlader of laadpaal thuis kopen

  U heeft bij de aanschaf voor uw laadpunt thuis meerdere keuzes te maken. De eerst is of u een laadpaal thuis wilt of een zogenaamde wallbox. De laadpaal wordt vaak buiten, vrijstaand geplaatst terwijl de wallbox aan de muur komt te hangen. Dit kan tegen een buitenmuur zijn, maar ook binnen in de garage. Als u bepaald heeft of u een muurlader of een losse laadpaal thuis wilt, dan kunt u overgaan tot de laadpaal thuis kopen.

  Laadstation met app

  U wilt niet dat andere mensen zonder toestemming uw laadpaal gebruiken. Om dit te voorkomen bestaan er meerdere oplossingen. Er zijn uiteraard de laadpassen, u krijgt bij veel laadpalen twee van deze passen. U kunt ook kiezen voor een laadstation met app. Hierbij kunt u via uw telefoon het oplaadpunt bedienen. Naast het laadstation vergrendelen, kunt u informatie inzien over de kosten voor opladen, het stroomverbruik en oplaadtijden. Ook kunt u met de app de instellingen beheren en laad momenten inplannen, bijvoorbeeld wanneer de stroom goedkoop is.

  Van laadpaal tot laadstation thuis

  Er zijn meerdere soorten laders. Van een laadpaal thuis voor één auto, tot een volledig laadstation voor meerdere EV’s (electric vehicle). U kunt ze allemaal voordelig kopen bij Laadpaal Outlet. Zo’n laadstation thuis is handig als u meerdere elektrische auto’s heeft, maar ook wanneer u een laadstation voor een kantoor of andere werkplek zoekt. Ideaal wanneer u meerdere soorten elektrische auto’s wilt opladen, is de laadpaal met laadrobot. Deze kan zelf de instellingen aanpassen aan de elektrische auto die wil laden. Zo heeft u geen omkijken naar instellingen van auto of laadpaal, dit gaat namelijk automatisch.

  Keuzes te maken bij een laadpaal thuis

  Wanneer u voor thuis een laadpaal zoekt, kunt u rekening houden met extra opties die laadpalen te bieden hebben. Denk aan loadbalancing, waarbij de laadpaal rekening houdt met de beschikbare capaciteit. Zo voorkomt u dat als u een ander apparaat aanzet die veel stroom vraagt, de zekering doorslaat. Zeker bij thuisladers kan dit een slimme optie zijn. Verder zijn er softwarematig veel mogelijkheden, denk aan het delen van gegevens met leasemaatschappij of werkgever om reiskosten terug te ontvangen. Eén van de opties hierin is E-Flux software. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

  laadpaal thuis kopen voor zonnepanelen

  Een laadpaal thuis kopen voor zonnepanelen is de beste keus wanneer u zoekt naar elektrische auto gratis opladen. Een laadpaal met zonnepanelen kan ingesteld worden om verschillende manieren. Zo kunt u alleen laden wanneer u gratis stroom van uw zonnepanelen beschikbaar heeft. Of, wanneer u zeker wilt zijn van een opgeladen auto, dat het laadpunt thuis ook stroom van het net mag pakken om aan de minimale hoeveelheid om de auto op te laden te komen. Het laadstation pakt alsnog stroom van de zonnepanelen, maar vult het aan indien nodig.

  Design laadstation thuis

  U heeft uw best gedaan om uw huis en tuin mooi te maken. Misschien twijfelt u nog over de laadpaal of het laadstation thuis omdat u deze niet mooi vindt. Luxe laadpaal is een jong bedrijf dat mooie designs maakt van beton, hout of ijzer. Deze laadpalen ogen erg mooi en passen in ieder type tuin. Wanneer u liever een wallbox als laadpunt thuis heeft, bekijk dan Easee laadstation thuis, deze strak ontworpen wallboxen zijn zeker niet lelijk. Mag de laadpaal thuis juist wel opvallen van u? Bekijk dan deze design laadpaal die verkrijgbaar is in iedere RAL-kleur en in mat of glans. Dit is een echte eyecatcher!

  Laadpunt thuis laten installeren

  U kunt bij ons een laadstation zonder installatie kopen of ervoor kiezen om ook de installatie door ons te laten doen. Een laadpaal installeren is niet iets wat veel mensen zelf kunnen. Er is gedegen kennis van elektriciteit voor nodig. Denk aan het beoordelen of uw meterkast aanpassingen vereist, het eventueel aanleggen van een nieuwe groep en het plaatsen van een extra aardlekautomaat. Laadpaal Outlet heeft in heel Nederland installateurs zitten. U kunt hierdoor samen met uw laadpaal thuis kopen, de laadpaal installatie bestellen. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen.

  Service en informatie

  Wanneer u al weet welke laadpaal of wandlader u voor thuisgebruik zou willen dan kunt u deze direct online bestellen. Voor 17:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog een vraag of zou u graag willen overleggen welk laadpunt thuis het beste is voor u? Wij van Laadpaal Outlet hebben als specialist in deze markt zeer veel verstand van laadpunten voor thuis. Wij zijn op de hoogte van innovaties in de markt en vertellen u hier graag meer over. Een laadpaal thuis kopen vergt even wat werk, maar met het juiste advies, een topkwaliteit product en kundige installatie heeft u er jaren plezier van.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »