Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wallbox Pulsar Plus Type 2| 7,4kW | 5m

   Merk: Wallbox
   € 879,- Op voorraad, voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
   Wil jij een veelzijdige oplader voor jouw elektrische auto? De Wallbox Pulsar Plus is van alle markten thuis. Hij is standaard uitgerust met WiFi en bluetooth.... Toon meer
   2 variaties 3 fase 22kw
   • Voor 17:00 besteld vandaag de deur uit!
   • Minimaal 2 jaar garantie
   • Offerte aanvraag
   • Keurmerk webwinkel

   Productomschrijving

   De Wallbox Pulsar plus is een van de meest uitgebreide en veelzijdige opladers op de huidige markt. Het slimme van deze oplader zit allemaal in een kleine unit van 16 x 16 cm! Deze enorm kleine lader is voorzien van WiFi en Bluetooth om had backoffice te koppelen. Het laadvermogen wat uit de lader komt word bepaald door de auto, deze vraagt het maximale wat mogelijk is voor de auto in combinatie met de lader. Met deze lader kunt u tot wel 10 keer zo snel laden als met een normaal stopcontact.

   Hoe sluit ik de Wallbox aan in de meterkast?

   De Wallbox Pulsar plus is aan te sluiten aan maximaal 3x 35A, hiermee is de snelheid van het laden 22kW. Als u een lagere aansluiting heeft kunt u de Wallbox hierop instellen, die is mogelijk tussen de 6A en 32A. Deze lader is dus ook ideaal als u op dit moment bijvoorbeeld een 1 fase aansluiting hebt en bijvoorbeeld een Hybride auto, maar in de toekomst naar een volledige elektrische auto wilt gaan. Dan hoeft u alleen de aansluiting te veranderen. Let hierbij wel op dat u direct een 3-fase kabel aanlegt. Voor meer informatie over uw meterkast en wat voor meter u heeft kijk op onze pagina over 1 en 3 fase aansluitingen

   Geen abonnement kosten, wel alles inzien! 

   Met de Wallbox pulsar plus heeft u de mogelijkheden om het verbruik allemaal in te zien zonder dat hier een bijkomend abonnement nodig is. De Wallbox maakt verbinding via Bluetooth of via Wi-Fi.

   myWallbox-portal

   Configureer, bewaak en beheer uw Pulsar Plus vanuit de myWallbox-portal via een mobiele app of de webportal. Met de myWallbox-portal krijgt u realtime informatie over verbruik, oplaadtijd en energiekosten. U kunt het laadvermogen instellen en het laadstation vergrendelen (en ontgrendelen) om misbruik te voorkomen.

   Wallbox app voor smartphone en tablet

   U kunt alle apparaatinstellingen vanaf uw mobiele telefoon of tablet inzien en beheren via de Wallbox-app. De functies van de app zijn onder andere het instellen van de laadstroom, het vergrendelen en ontgrendelen van het laadstation, het inplannen van laadsessies (bijvoorbeeld op het moment dat de energieprijs lager is) en meer.

   Laadsessies plannen

   U kunt het laden met uw Wallbox Pulsar Plus inplannen. U kunt via de app instellen op welke tijden uw lader wel of niet actief mag opladen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van piek- en daltarieven voor uw energieafname, kunt u instellen dat uw auto alleen laadt tijdens de daltarieven. Hierdoor laadt u tegen een lager tarief uw elektrische auto op.

   Optionele load balancing voor de Wallbox Pulsar plus ( Power boost )

   De Power Boost functie zorgt ervoor dat u binnen uw huidige elektriciteitsaansluiting de maximale reststroom benut voor het zo snel mogelijk opladen van uw auto. En dit alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw stoppen of de hoofdzekering eruit zal vliegen. Staat uw wasmachine aan? Dan laadt de auto minder snel. In de praktijk staat het laadstation continu in contact met een slimme module in de meterkast. Deze module monitort continu hoeveel vermogen er op dat moment beschikbaar is. Alle elektrische apparaten in huis hebben voorrang op het laadstation. De overige capaciteit is beschikbaar voor het opladen van de auto. Op die manier wordt er veilig en optimaal gebruik gemaakt van de stroomaansluiting en wordt overbelasting voorkomen.

   • 1 of 3 Fasen 22kW lader
   • Geschikt voor 1-fase, 2-fase en 3-fase voertuigen
   • Kan ook aangesloten worden in een 1-fase woning (dan is alleen laden op 1 fase mogelijk)
   • Bekabeld, kabellengte met 5 of 7 meter leverbaar
   • uit te breiden met een Powerbooster 1 fase of 3 fase, hiermee kan je load balancing toevoegen aan de lader
   • Type 2 stekker, geschikt voor vrijwel alle elektrische voertuigen, BEV of Plugin Hybride voertuigen
   • Belangrijke voordelen voor installatie en veiligheid
   • Connected - via een app op uw mobiele telefoon uit te lezen en te bedienen

    

   Handleiding

   Handleiding powerboost

   Zelf installeren?

   Kies hier verdere benodigdheden

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »