Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadpaal thuis kopen | #1 in Laadpalen | Laadpaal Outlet

  Laadpaal thuis kopen bij Laadpaal Outlet

  Voor eigenaars van elektrische voertuigen heeft de installatie van een laadpaal thuis verschillende voordelen, waaronder gemak, comfort en financiële besparingen. U hoeft niet langer te wachten tot andere voertuigen klaar zijn met opladen of op zoek te gaan naar open openbare laadstations. U kunt uw voertuig ook altijd thuis opladen.

  U kunt uw elektrische auto thuis opladen met een laadstation thuis in plaats van tijd te verliezen door naar een openbaar laadstation te gaan. Ook is thuis opladen aanzienlijk goedkoper dan elders opladen. Volgens onderzoek van de ANWB kost het thuis opladen ongeveer € 0,046 per kilometer (gemiddelde prijs over 2022 volgens CBS) en openbaar opladen kan wel € 0,09 per kilometer gaan. Dit betekent dat u met de keuze voor een laadpunt thuis bijna de helft in kosten kunt besparen.

  Kiest u voor een Wallbox of een andere laadpaal thuis?

  Er zijn verschillende alternatieven waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een thuislaadstation. U hebt de keuze uit een Wallbox die aan de muur wordt bevestigd of een vrijstaande laadpaal. U hebt de mogelijkheid om een Wallbox in uw garage of aan een buitenmuur te installeren. Welk soort laadstation voor u geschikt is, hangt af van uw behoeften en smaak. Als experts in laadstations voor thuis, zijn wij in de unieke situatie u te ondersteunen om de beste beslissing te nemen op basis van uw eisen en omstandigheden. Neem daarom gerust contact met ons op.

  Laadstation met app

  Uw laadstation thuis moet het gebruik hiervan aangenaam, gemakkelijk en stressvrij maken. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer technologieën beschikbaar om te garanderen dat uw thuislaadstation alleen kan worden gebruikt door u en degenen die u daarvoor toestemming heeft gegeven. Het gebruik van laad vergunningen, die soms bij de aankoop van een laadstation worden meegeleverd, is een populaire keuze. Zo weet u zeker dat onbevoegden uw laadstation niet kunnen gebruiken.

  Van laadpaal thuis tot laadstation thuis

  Er zijn meerdere soorten laders. Van een laadpaal thuis voor één auto, tot een volledig laadstation voor meerdere EV’s (electric vehicle). U kunt ze allemaal voordelig kopen bij Laadpaal Outlet. Zo’n laadstation thuis is handig als u meerdere elektrische auto’s heeft, maar ook wanneer u een laadstation voor een kantoor of andere werkplek zoekt.

   

  Ideaal wanneer u meerdere soorten elektrische auto’s wilt opladen, is de laadpaal met laadrobot. Deze kan zelf de instellingen aanpassen aan de elektrische auto die wil laden. Zo heeft u geen omkijken naar instellingen van auto of laadpaal, dit gaat namelijk automatisch.

   

  Keuzes maken bij een laadpaal thuis

  Het is raadzaam om bij het kopen van een thuislaadstation rekening te houden met de extra functies die laadstations te bieden hebben. Een voorbeeld hiervan is load balancing, waarbij de laadpaal rekening houdt met de beschikbare capaciteit. Dit voorkomt dat de zekering springt als u later een gadget inschakelt dat veel stroom verbruikt. Voor thuisladers is deze optie uiterst voordelig.

  Bovendien bieden laadpalen een reeks software mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om informatie te delen met leasemaatschappijen of werkgevers om reiskosten terug te vorderen. Het E-Flux programma is hier een uitstekend voorbeeld van. Wilt u meer details over de vele alternatieven en mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Een laadpaal thuis combineren met zonnepanelen

  Een laadpaal thuis kopen voor zonnepanelen is de beste keuze wanneer u zoekt naar ‘elektrische auto gratis opladen’. Een laadpaal met zonnepanelen kan ingesteld worden op verschillende manieren.

  Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen op te laden wanneer uw zonnepanelen energie opwekken. Of, als u zeker wilt zijn dat de auto wordt opgeladen, kan het thuislaadstation stroom van het elektriciteitsnet gebruiken om de benodigde lading te genereren of aan te vullen. Het laadstation zal de zonnepanelen blijven gebruiken om elektriciteit op te nemen, maar vult het aan indien nodig.

  Design laadstation thuis

  U heeft uw best gedaan om uw huis en tuin mooi te maken. Misschien twijfelt u nog over de laadpaal of het laadstation thuis omdat u deze niet mooi vindt. Luxe laadpaal is een jong bedrijf dat mooie designs maakt van beton, hout of ijzer. Deze laadpalen ogen erg mooi en passen in ieder type tuin. Wanneer u liever een wallbox als laadpunt thuis heeft, bekijk dan het Easee laadstation voor thuis. Mag de laadpaal thuis juist wel opvallen van u? Bekijk dan deze design laadpaal die verkrijgbaar is in iedere RAL-kleur en in mat of glans. Dit is een echte eyecatcher!

  Laadpunt thuis laten installeren

  Bij ons heeft u de mogelijkheid om een laadstation te kopen zonder installatie of om onze deskundige medewerkers in te huren om het voor u te doen. Het installeren van een laadstation is een procedure die gespecialiseerde elektrische expertise vereist. Onze deskundige installateurs beoordelen onder meer uw meterkast om te zien of deze moet worden aangepast, of er een nieuwe groep moet worden geplaatst en of er een extra aardlekschakelaar moet worden toegevoegd. Dit zijn essentiële handelingen om de veilige en effectieve werking van uw laadstation te garanderen.

  Wij beschikken over een netwerk van gekwalificeerde installateurs in het hele land die u kunnen helpen bij de correcte installatie van uw laadstation thuis. U kunt er dus op vertrouwen dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd, met veel aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Kies voor onze volledige service zodat u thuis ontspannen kunt genieten van uw nieuwe laadstation. U kunt uw laadpaal thuis kopen en de laadpaal installatie bestellen. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen.

  Service en informatie

  Als u al weet welke laadpaal u thuis wilt gebruiken, kunt u hiervoor online een aankoop plaatsen. Bestelt u bij Laadpaal Outlet voor 17.00 uur, dan verzenden wij uw pakket nog dezelfde dag. Als experts in thuislaadstations begeleiden wij u graag op maat.

  Dankzij onze kennis van de sector kunnen wij u op de hoogte houden van de meest recente trends en u helpen bij de keuze van het ideale laadstation voor uw specifieke behoeften. Wij beantwoorden uw vragen graag en bieden u individuele begeleiding bij de installatie en het gebruik van uw oplaadpunt thuis. U kunt nog vele jaren profiteren van een laadstation thuis met onze topkwaliteit en deskundige installatie!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking