Verzenden & retourneren | Laadpaal Outlet - Laadpaal Outlet
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   Levertijd
   - 1-5 werkdagen indien voorradig
   - 5-10 werkdagen indien voorradig bij leverancier.
   - doorgaans binnen 6 weken indien niet voorradig.

   Exacte levertijden voor de verschillende producten zijn terug te vinden op de product pagina's. 

   Als de bestelling niet met standaard pakketpost verzonden kan worden maar met een transporteur verzonden moet worden, dan gaat dit altijd op afspraak.

   Wij leveren naar Nederland, België en Duitsland. Verzenden naar België/Duitsland kan 1 werkdag langer duren, maar in de praktijk wijken de levertijden niet of nauwelijks af.

   Wij accepteren bestellingen uit de volgende landen:
   Oostenrijk - Belgie - Denemarken - Finland - Frankrijk - Duitsland - Griekenland - Ierland - Italie - Luxemburg - Malta - Monaco - Nederland - Portugal - Spanje - Zweden - Verenigd Koninkrijk - Kroatie - Hongarije - Polen

   Verzenden

   Alle pakketbestellingen worden met Post NL, GLS of DPD pakketpost verzonden. PostNL, GLS en  DPD pakketpost garanderen een snelle en betrouwbare levering.

   Indien de bestelling met een transporteur moet worden verzonden is de prijs afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde producten. De prijs is dan maximaal € 89,50 en wordt altijd voor bestelling gecommuniceerd.


   Retourneren / Herroepingsrecht
   U heeft als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

   Ingeval van diensten (waaronder installatie van de zonnepanelen) verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

   Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde
   modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

   Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

   U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Retourneren van de goederen dient te gebeuren naar onderstaan adres:

   Laadpaal Outlet BV 
   T.a.v. Retouren
   Edvard Munchweg 15
   1328MA  Almere

   Let op, de kosten van het retour sturen zijn voor u eigen rekening. 

   Terugbetaling
   Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

   De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer 99 EUR.”

   Uitsluiting herroepinsgrecht
   Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: 

   • Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
    - volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die
    duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
    - producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
    - producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
    - producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
    - alcoholische dranken waarvan de prijs bij de koop is overeengekomen, maar waarvan de levering pas kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen op de markt waarop u geen invloed heeft;
    - audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
    - kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement); 
   • Zakelijke klanten

    
   Garantie / Support
   Om garantie te claimen of een supportverzoek te melden verzoeken wij u om ons te mailen naar [email protected]

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »