Installateurs en partners
0
Sluiten

  Offerte aanvraag

  Wil je een laadpaal voor de deur van je huis of bedrijf? Dat kan. Echter wil je hier niet teveel voor betalen. Vraag nu via Laadpaal Outlet je offerte aan en zorg dat je niet teveel betaalt voor jouw laadpaal installatie

  Hoe zijn de elektrische laadpaal kosten opgebouwd?

  De kosten voor een elektrische laadpaal zijn opgebouwd aan de hand van verschillende onderdelen. Zo zijn er de kosten voor de laadpaal zelf, de eenmalige installatiekosten en, mits van toepassing, overige kosten. Hieronder geven we een schatting van de kosten en gaan we dieper in op ieder onderdeel.

  • Kosten laadpaal: vanaf € 560,- van een budget model tot 3500 voor een luxe laadpaal 
  • Installatie kosten: vanaf € 650,-

  Laadpaal of Wallbox 

  Misschien wist je dit al, maar er zijn verschillende laadpalen voor een elektrische auto. Zo zijn er zogeheten 1-fase laadpalen maar ook 3-fase laadpalen.

  Een fase 1 laadstation maakt gebruik van 230 volt en kan maximaal met 7,4Kwh per uur opladen, een 3-fase laadstation gebruikt 3 keer zoveel (krachtstroom). Dit houdt dus ook in dat je auto sneller kan opladen. Vaak in woningen is er een 3 fase aansluiting met 3 x 25A, hiermee kan je je auto opladen met 11 kWh, heb je een 3x40A dan kan je met 22 kWh opladen.

  Het is goed om te weten dat de nieuwere auto's allemaal over een grote accu beschikken, hierdoor is het vaak handig om minimaal een laadpaal aan te schaffen die 11 kWh kan opladen. Weet je niet wat voor aansluiting je hebt? Voeg dan de foto toe aan de laadpaal offerte aanvraag en wij kunnen het voor je nakijken.

  Laadpaal offerte

  Er zijn nog een aantal andere mogelijkheden die van invloed zijn op de kosten van een laadpaal. Wil je deze bijvoorbeeld als wallbox of toch als losse laadpaal Zo kan je kiezen voor 1 of 2 oplaadpunten, een vaste- of losse stekker, misschien wil je wel load balancing, of weet je nog niet wat je nodig hebt? Dan is het best om je hierover te laten adviseren. Vraag daarom vrijblijvend je laadpaal offerte aan zodat je met de specialisten kan overleggen wat je nodig hebt.

  Installatie van een laadpaal

  Er worden ook kosten in rekening gebracht voor de installatie van een laadpaal. Zo dient er werk te worden verricht in de meterkast. Bij installatie wordt er voor gezorgd dat de laadpaal op een aparte groep wordt ingericht. Dit is de meest veilige optie en voorkomt overbelasting. In sommige gevallen zal de straat ook opengebroken moeten worden voor de aanleg van de elektriciteitskabel. Het laadpaal bedrijf kan dit direct voor je regelen, maar je kan er ook voor kiezen om dit zelf te (laten) doen.

  Direct besparen op de kosten met een slimme laadpaal

  Of je nou de kosten van een laadpaal voor thuis wil weten of voor je bedrijf: je wil goed geholpen worden. Je wil zo min mogelijk betalen en tegelijkertijd zo goed mogelijk geholpen worden. Je wil advies krijgen van een specialist die met je meedenkt naar de beste oplossing. Wij helpen je hier graag mee. In het formulier omschrijf je jouw situatie en geef je jouw wensen aan.

  Aan de hand hiervan kunnen onze partners je een vrijblijvende offerte sturen. Hierin staan de kosten van een laadpaal precies gespecificeerd. Wat kost een laadpaal? De kosten voor een laadpaal kunnen verschillen per merk. Hier zit een hoop verschil in ook qua kwaliteit!

  Laadpaal vergelijken

  Wil je zelf laadpalen vergelijken? Kijk dan op onze pagina van wallbox laadpalen of laadpalen

  Hoe werkt onze laadpaal installatie offerte?

  1. Vul je wensen in binnen het laadpaal offerte formulier
  2. Wanneer wij nog verdere vragen hebben nemen wij contact op
  3. Wij maken de offerte
  4. Ga je akkoord? Dan zetten wij de offerte door als order en gaan wij over tot het leveren en installeren van de producten na ontvangst van uw betaling.
  5. Wij sturen een bericht met de verdere benodigde informatie voor installatie en plannen de werkzaamheden in
  6. Op de dag van afspraak komen wij langs en installeren het geheel. 

  Onze laadpaal installatie bevat standaard : 

  Voorrijkosten, arbeidskosten, 4 meter buis, installatie met test en inbedrijfstelling, 2 boringen, klein materiaal, straatwerk 1/2 meter lands zijde van de woning tbs doorboring, 10 meter voedings- en datakabel en een eventuele uitbreiding van de modules in de groepenkast tot 12 modules.

  Heeft u een nieuwe aardlekschakelaar nodig, zijn deze kosten voor 1fase € 73,00 en 3fase € 142,00.

  Mochten de schakelaars niet in de huidige meterkast passen zal er een extra kastje bijgebouwd moeten worden.

  Extra kosten per meter voor voedingskabel boven de 10 meter is € 8,00 en voor datakabel is dat € 6,00. Eventuele andere kosten zijn op nacalculatie.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking