Installateurs en partners
0
Sluiten

  Installateurs en partners

  Bij Laadpaal Outlet vinden we deze groei in duurzaamheid erg belangrijk. Consumenten kunnen laadpalen van de beste prijs-kwaliteitverhouding bestellen en dit zelf installeren, maar kunnen daarnaast ook kiezen voor installatie door een professionele installateur. Rijden en laden van het elektrische voertuig wordt steeds populairder. Wij dragen bij aan de transitie naar elektrisch rijden. Hiervoor staan we altijd open voor samenwerking met een laadpaal partner en laadpaal installateur.

  Wilt u partner worden of bent u een laadpaal installateur?

  Het bestellen van onze producten is eenvoudig uit te voeren in onze webshop door middel van een zakelijk account dat u bij ons kunt aanmaken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen door te bellen of te mailen naar onze klantenservice. Ten slotte kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen door middel van onze staffelkortingen. Door het invullen van het formulier profiteert u van de volgende voordelen:

  • Partnerprijzen
  • Staffelkortingen
  • Toekomstige leverancierskredieten
  • Mogelijk met een eigen verzendaccount

   

  Wordt u de nieuwe laadpaal partner van Laadpaal Outlet?

  De plannen van de overheid zijn bekend: alle nieuwe personenauto’s die in 2030 op de markt komen, dienen volledig elektrisch te zijn. Dit resulteert nu al in een opmars van het elektrische rijden en duurzame mobiliteit. Natuurlijk komt dit niet alleen door de plannen van de overheid, ook de snelle ontwikkeling in de techniek van de elektrische voertuigen en de groeiende aandacht voor duurzaamheid van de koper speelt een grote rol. Daarom is Laadpaal Outlet op zoek naar partners. Hieronder leest u welke voordelen partner worden van Laadpaal Outlet met zich meebrengt.

  Deskundig advies over elektrisch vervoer

  Laadpaal Outlet is dé specialist op het gebied van laadpalen en laadoplossingen voor elektrische auto’s in heel Nederland. Samen met onze partners, zoals installateurs en wederverkopers, bouwen wij aan een duurzamer Nederland aan de hand van het stimuleren van elektrisch rijden. Beschikt uw bedrijf al over een compleet assortiment aan laadpalen, direct uit voorraad leverbaar? Laadpaal Outlet is uw partner voor laadoplossingen. Door onze ervaring in de elektrische auto markt zijn wij bij uitstek geschikt als partners in laden.

   

  Laadpaal Outlet voor installateurs en partners

  Met elke elektrische auto stijgt de vraag naar elektrische laadpalen. Maar met deze vraag groeit ook de vraag naar professionele installatie van de laadpalen. Zowel voor de wallbox, de lader die aan de muur hangt, als bij een laadpaal, geldt dat deze geïnstalleerd dienen te worden. De juiste manier van de laadpaal installatie is minstens net zo belangrijk als de laadpaal zelf. Hierdoor werken wij samen met professionele installateurs. Op deze manier kunnen wij al onze klanten voorzien van laadoplossingen met snelle en professionele installatie en de juiste servicepartner voor eventuele storingen in de toekomst.

   

  Werken als gecertificeerde laadpaal installateur

  Door de groei van het aantal elektrische auto’s op de markt stijgt de vraag naar elektrische laadpalen thuis. Veel bezitters van elektrische auto’s hebben niet of beperkt de mogelijkheid om de auto’s op te laden op werk en willen liever niet onderweg opladen. Tijdens het onderweg opladen is er namelijk altijd kans dat het druk is, daarnaast is het niet de meest efficiënte manier van het opladen van een elektrische auto. Consumenten kiezen bij de aanschaf van een eigen laadpaal voor een volledige laadpaal of voor een wallbox, die tegenwoordig erg populair is om een auto opladen gemakkelijk te laten verlopen. Bent u Installateur laadpaal en wilt u samenwerken met een gerenomeerde partij? Laadpaal Outlet is dé plek!

  Laadpaal installatie - de beste oplossing voor een eigen laadpunt

  Een wallbox is een contact aan de muur waarmee consumenten hun elektrische auto kunnen opladen. Eigenlijk is het in die zin hetzelfde als een standaard laadpaal, alleen staat een laadpaal los van de muur en is een wallbox bevestigd aan de muur. Voor welke vorm er ook gekozen wordt, thuis opladen is een goedkope manier van opladen aangezien er gebruik wordt gemaakt van het eigen abonnement bij de energiemaatschappij. Daarnaast zijn er steeds meer mensen met zonnepanelen, waardoor de stroom voor de auto soms zelfs helemaal "gratis" is. Zo wordt een laadpaal installeren nog leuker! Wist je trouwens dat er verschillende wallboxen in de top 10 laadpalen staat?

   

  Waarop let de installateur van een laadpaal?

  De laadpaal installateur let er op dat de laadpaal of wallbox op een professionele manier en op de gewenste locatie geïnstalleerd wordt. De juiste manier van installatie is immers net zo belangrijk als de laadpaal of wallbox zelf. Zonder de juiste installatie zal de laadpaal of wallbox namelijk niet op de juiste manier functioneren en kan het gebruik ervan gevaarlijk zijn. Hierdoor werken we bij Laadpaal Outlet samen met professionele installateurs. De installateurs zorgen er voor dat de laadpaal of wallbox correct geïnstalleerd wordt, maar verzorgen daarnaast ook service bij eventuele storingen in de toekomst. Zo wordt de installateur hét gezicht van uitstekende service en technische kennis.

   

  Voor dropshippers en wederverkopers

  Heeft u interesse in het verkopen van onze laadpalen in uw regio, of verkoopt u al laadpalen en wilt u uw assortiment uitbreiden met laadpalen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding in Nederland? Wanneer u zich aansluit als laadpaal partner bij Laadpaal Outlet vindt u een partner geschikt om samen verder te groeien. We beschikken over een breed assortiment, waarbij we ons richten op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door de combinatie van een breed assortiment, publieke instellingen voor de laadpalen en de juiste prijs-kwaliteit verhouding hebben we voor elke klant het juiste aanbod en hebben we altijd voorraad. Voor elke elektrische auto.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking