Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadkabels voor elektrische auto

  Ratio Electric ontwikkelt en produceert hoogwaardige connectie- en laadsystemen voor het opladen van elektrische en plug-in hybride voertuigen. Onze producten, waaronder laadpalen, laadkabels en mobiele autoladers, voldoen aan de nieuwste IEC 61851 en IEC Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  12 Producten
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 4m Black
  € 149,- Excl. btw
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 6m Black
  € 157,- Excl. btw
  Ratio Basic - Type 2 Laadkabel 8m Black
  € 165,- Excl. btw
  Ratio Laadkabel 11kW 4m spiraal E-line

  Ratio Laadkabel 11kW 4m spiraal E-line

  Ratio Electric biedt altijd de passende laadkabe...
  € 169,- Excl. btw
  Ratio Laadkabel 22kW 5m E-line

  Ratio Laadkabel 22kW 5m E-line

  Ratio Electric biedt altijd de passende laadkabe...
  € 155,- Excl. btw
  Ratio Laadkabel 22kW 7.5m E-line

  Ratio Laadkabel 22kW 7.5m E-line

  Ratio Electric biedt altijd de passende laadkabe...
  € 178,- Excl. btw
  • Op werkdagen voor 15 uur besteld, vandaag verstuurd,
  • Altijd de scherpste prijzen!
  • Achteraf betalen bij installatie
  Ratio Laadkabel 22kW 10m E-line

  Ratio Laadkabel 22kW 10m E-line

  Ratio Electric biedt altijd de passende laadkabe...
  € 196,50 Excl. btw
  Ratio Laadkabel 22kW 15m E-line

  Ratio Laadkabel 22kW 15m E-line

  Ratio Electric biedt altijd de passende laadkabe...
  € 217,50 Excl. btw
  EV Mobi Box 13A/1F T2-Schuko - 5m + DC protection
  € 329,75 Excl. btw
  Mobiele autolader Power Box 3-Fase Type 2
  € 399,- Excl. btw
  Easee Cable 4 meter T2

  Easee Cable 4 meter T2

  De Easee laadkabel is een luxe full black laadka...
  € 176,86 Excl. btw
  Easee Cable 7,5 meter T2

  Easee Cable 7,5 meter T2

  De Cable is ontworpen om jouw lader te voorzien ...
  € 230,58 Excl. btw

  Laadkabels voor elektrische auto’s

  Bij Laadpaal Outlet vindt u laadkabels en laadsystemen voor het opladen van elektrische voertuigen. Onze aanbod bestaat uit laadpalen, laadkabels en mobiele autoladers. Ongeacht het automerk of de benodigde lengte van de laadkabel, bij Laadpaal Outlet kunt u altijd laadkabels kopen die passen bij uw behoeften!

  Bij een laadpaal kopen is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de juiste aansluiting. Type 2 laadkabels worden gebruikt in openbare laadstations in Nederland en Europa, maar dat hoeft niet te betekenen dat uw auto een type 2 aansluiting heeft. Het komt wel eens voor dat klanten moeite hebben bij het navigeren door de verscheidenheid aan laadkabels en laadpalen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste laadkabel voor uw auto. Wij kijken dan naar uw specifieke eisen en de aansluiting van uw voertuig en dan kunt u vervolgens de juiste laadkabel kopen!

  Een Ratio laadkabel kopen

  Wij verkopen onder meer laadkabels van Ratio Electric: een Nederlandse leverancier van laadkabels, laadpalen en wallboxen. Ratio Electric produceert laadkabels en accessoires van de hoogste kwaliteit. De kabels worden geleverd met 3 jaar volledige garantie, dus als er onverhoopt iets is met uw kabel gebeurt dan wordt deze kosteloos voor u vervangen of gerepareerd.

  Het grote voordeel van een Nederlandse leverancier is dat er snel geschakeld kan worden waardoor uw kabel ook snel vervangen zal worden. Ratio laadkabels kopen doet u natuurlijk bij Laadpaal Outlet!

  Easee Cable laadkabel kopen

  De Easee kabel behoort tot een nieuwste kabels en is uitsluitend voor elektrische auto's gemaakt. De firma Easee, die deze geavanceerde kabel heeft ontwikkeld, wil de eenvoud, snelheid en doeltreffendheid van het opladen van elektrische voertuigen verbeteren. Dankzij eenvoudige instructies en het kleine formaat is de Easee kabel eenvoudig te gebruiken en aan uw auto te bevestigen.

  Dankzij de hoge stroomsterkte van de Easee kabel verloopt het opladen zeer snel. De Easee kabel kan een grotere stroomsterkte leveren dan conventionele oplaadsnoeren. Uw elektrische auto wordt daardoor sneller opgeladen, waardoor u sneller weer de weg op kunt!

  Kwalitatieve en robuuste laadkabels kopen

  Bij ons kunt u laadkabels kopen die bestaan uit hoogwaardige componenten die stevigheid en betrouwbaarheid garanderen. De laadkabels zijn gemaakt om ruwe weersomstandigheden te weerstaan en raken niet snel beschadigd.

  Met onze kabels kunt u uw elektrische voertuig snel opladen. In vergelijking met gewone oplaadsnoeren kunt u uw elektrische voertuig in veel minder tijd opladen als u bij ons een laadkabel kopen gaat!

  Laadpaal Outlet helpt u bij de juiste laadkabel kopen

  Wilt u uw auto zo snel mogelijk opladen? Idealiter gebruikt u dan een laadstation met load balancing. Bij load balancing meet het laadstation het totale energieverbruik van het huis of van het netwerk waarop het is aangesloten, en past het de laadstroom voor de auto automatisch aan. Op die manier gebruikt u de kabel altijd op zijn optimale capaciteit en laadt u uw auto met de hoogst mogelijke snelheid op.

  Een load balancing systeem is er om de belasting van het lichtnet te verlagen. In wezen bepaalt het load balancing systeem de belasting van het net en het amperage van de lader. Het helpt bij het regelen van de stroomsterkte en optimaliseert de laadcyclus van uw voertuig.

  Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, kan een dynamische load balancing EV-lader het laadvermogen en de laadstroom aanpassen. Bij ons kunt u ongetwijfeld een laadkabel kopen die past bij uw behoeften en daarnaast verkopen wij diverse praktische accessoires voor het opladen van voertuigen.

  Wat is de juiste kabel voor mijn elektrische auto?

  Het laadstation dat u gebruikt om uw auto op te laden, bepaalt welke kabel u nodig heeft. Het is belangrijk om van tevoren te controleren of het oplaadpunt compatibel is met de stekker die u wilt gebruiken. De kabel die u nodig heeft voor het opladen hangt af van het soort auto dat u hebt.

  De capaciteit van het laadstation en de kabel die u gebruikt, zijn van invloed op de snelheid waarmee uw auto wordt opgeladen. Een kabel met een hoog vermogen is vereist als u sneller wilt laden.

  Met de juiste kabel zorgt u ervoor dat uw elektrische voertuig niet alleen snel, maar ook voordelig en veilig wordt opgeladen. Wanneer u een laadpaal thuis heeft, kunt u zelf bepalen wanneer uw auto wordt opgeladen. U kunt bij ons laadkabels kopen van de beste kwaliteit, waardoor uw auto snel en veilig zal worden opgeladen.

  Veilige laadkabels kopen

  Onze laadkabels zijn ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidseisen en verkleinen het risico op gevaren zoals kortsluiting en oververhitting. Ook kunt u bij ons een laadkabel kopen die lang meegaat omdat de laadkabels zijn samengesteld uit sterke materialen die bestand zijn tegen slijtage.

  Onze laadkabels zijn geschikt voor gebruik met verschillende laadstations en ze zijn compatibel met de meeste elektrische voertuigen. Heeft u vragen over laadkabels of bent u benieuwd welke optie het best past bij uw wensen en specifieke situatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

  Veel laadkabels zijn geschikt voor de bekende Wallbox

  De Wallbox is een compact, lichtgewicht laadstation. Bij The Wallbox zijn fase 1 en fase 3-laders in de reeks van 22 KW verkrijgbaar. Dankzij het meegeleverde type 2 stopcontact is de Wallbox compatibel met vrijwel alle elektrische voertuigen. Bij ons kun je de beste laadkabel kopen door verschillende laadkabels van verschillende merken te vergelijken op onze website.

  Elektrisch rijden is populairder dan ooit

  Dankzij de milieuvriendelijkheid en lagere onderhoudsvereisten bieden elektrische voertuigen relatief goedkope oplossingen voor het rijden van A naar B. Voor zowel thuis als op kantoor biedt Laadpaal Outlet een verscheidenheid aan laadkabels en laadstations. Op de website kunt u de kenmerken van toonaangevende merken bestuderen en de prijzen van verschillende laadkabels vergelijken. Komt u er niet helemaal uit bij laadkabels kopen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking