Installateurs en partners
0
Sluiten

  Alfen laadpaal

  Alfen biedt een uitgebreid assortiment aan elektrische laadpunten voor thuis, bedrijven en openbare terreinen. Hun laadstations en laadpalen behoren tot de meest geavanceerde technologieën op de huidige markt. Deze laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische auto's en zijn uitgerust met ingebouwde Load Balancing technologie. Dankzij deze slimme Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  4 Producten
  Alfen | Single Pro-Line | 22kW | SCN | LBA
  € 1.119,- Excl. btw
  Alfen Eve Double Pro-line, 3-Fase, 22kW
  € 2.539,- Excl. btw
  € 2.851,24
  € 2.733,88
  Alfen Eve Double Pro-line, 3-Fase, 22kW Grijs
  € 2.733,88 Excl. btw

  Alfen biedt een uitgebreid assortiment aan elektrische laadpunten voor thuis, bedrijven en openbare terreinen. Hun laadstations en laadpalen behoren tot de meest geavanceerde technologieën op de huidige markt. Deze laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische auto's en zijn uitgerust met ingebouwde Load Balancing technologie. Dankzij deze slimme verdeler raakt de elektriciteit nooit overbelast, waardoor je zonder zorgen duurzame kilometers kunt rijden. Naast de laadpalen produceert Alfen ook slimme energieopslagsystemen.

   

  De laadpalen van Alfen zijn speciaal ontworpen om aan jouw behoeften en wensen te voldoen. Bovendien worden de laadpalen van Alfen in Nederland geproduceerd, met gebruik van hoogwaardige materialen en uitgebreide test- en certificeringsprocessen. Alle modellen worden geleverd met een standaard lange garantie en kunnen worden geïntegreerd met je pv-installatie en slimme energiemeters.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking