Installateurs en partners
0
Sluiten

  Het krachtige duo: zonnepalen en laadpalen

  Zonnepanelen en een laadpaal vormen een krachtig duo. Door optimaal gebruik te maken van de voordelen van je zonnepanelen en deze te benutten voor je laadpaal, ben je verzekerd van maximale besparing.

   

  Wil je ook de voordelen van het laden uit opgewekte zonne-energie ervaren? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan bij Solar-Outlet en laat je persoonlijk adviseren. Binnen 24 uur ontvang je een passende offerte gebaseerd op je wensen en stroomgebruik.

   

  De snel ontwikkelende wereld om ons heen vraagt ons mee te gaan in deze innovaties. We stappen over op elektrisch rijden, worden onafhankelijker van het stroomnet en laden onze thuisbatterijen op tegen de meest voordelige tarieven. We willen bewuster omgaan met levering, zonder daarbij in kosten achteruit te gaan. Met de huidige stijgende energieprijzen groeit de vraag naar voordelige energieoplossingen. Met zonnepanelen laat je de zon voor je werken en profiteer je van de voordelen.

   

  In de afgelopen jaren heeft de duurzame energiebranche een revolutie doorgemaakt, waardoor het rendement per zonnepaneel flink is gestegen. Met materialen zoals monokristallijn en glas-glas zonnepanelen leveren ze indrukwekkende prestaties, zelfs bij diffuus zonlicht. En de kosten van zonnepanelen zijn gunstiger dan ooit. Dat maakt nu het perfecte moment om over te schakelen naar groene stroom. Laten we dieper ingaan op de feiten en cijfers die deze investering met zich meebrengt.

   

  Wanneer we uitgaan van een stroomprijs van €0,30 per kWh (dit is een variabel gegeven), bespaar je jaarlijks al €360 met je zonnepanelen. Daarbij hebben zonnepanelen tegenwoordig een levensduur van gemiddeld 25 jaar, terwijl deze vaak al na 7 jaar zijn terugverdiend. Dat betekent dat je nog jarenlang kunt profiteren van de gratis opgewekte stroom. Bovendien kun je de besparing in totaliteit vergelijken met een 6% rente op je spaarrekening. Geen enkele bank evenaart dat.

   

  De exacte kosten voor een investering in zonnepanelen hangen af van een aantal factoren, waaronder het aantal panelen, het vermogen en het type installatie. Om bijvoorbeeld je elektrische auto volledig op te laden, heb je gemiddeld 8 zonnepanelen nodig. Voor een persoonlijke berekening raden wij aan contact op te nemen met Solar-Outlet. Hun deskundige adviseurs helpen je graag bij het verduurzamen van je woning en adviseren je hoe je honderden euro’s per jaar kunt besparen.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking