Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadpaal installatie door een monteur van Laadpaal Outlet

  U geniet optimaal van uw laadpaal door deze vakkundig en veilig te laten installeren. Bij Laadpaal-Outlet.nl koopt u voordelig uw lader inclusief laadpaal installeren. Maak bij uw laadpaal kopen keuze uit één van onze pakketten voor laadpaal thuis installeren. Let op, wij installeren alleen laders die bij ons zijn aangeschaft.

  Is een laadpaal thuis installeren bij mij mogelijk?

  Onze monteurs komen langs voor laadpaal thuis installeren of bij uw bedrijfspand. Bij de laadpaal thuis installeren is het inspecteren van de meterkast een belangrijke stap. Een vraag die wij vaak krijgen: “Is mijn huis geschikt voor een laadpaal installeren?” Alle huizen met een meterkast, zijn in principe geschikt voor de laadpaal installatie. Ook uw huis of pand zal dus ongetwijfeld geschikt zijn. U heeft gelezen over 1-fase of 3-fase laadpaal installeren, en u vraagt zichzelf af, heb ik een 1 of 3 fase meterkast? Maakt u zich geen zorgen. Wanneer u geen 3-fase aansluiting heeft, kan de netbeheerder dit in vrijwel alle gevallen voor u installeren.

  Kosten laadpaal installeren

  Bij het bestellen van uw laadpaal ziet u precies wat deze kost. Ook voor de laadpaal thuis installeren hanteren wij transparante tarieven. Wat u precies nodig heeft, kan echter verschillen. Heeft u een 3 fase lader maar een 1 fase aansluiting? Dan kan de netbeheerder deze omzetten, hier wordt eenmalig rond de 300 euro voor gerekend. Hierna kan onze installateur de 3-fase laadpaal aansluiten meterkast. Moderne huizen en bedrijfspanden hebben meestal al een 3 fase aansluiting, dus dan is dit niet nodig. Twijfelt u welke laadpaal installatie u kunt bestellen? Bestel dan gewoon de standaard laadpaal installatie. Mocht u andere zaken nodig hebben, dan geven wij dit aan.

  Laadpaal laten installeren

  Goed om te weten, we praten steeds over een laadpaal installeren, maar een muurlader of Wallbox laadpaal installeren komt op hetzelfde neer. Vaak is dit net wat goedkoper doordat de wallbox bij installatie aan de muur bevestigd wordt. Voor een laadpaal installeren komen er kosten voor graven en bedrading bij. Hoe verder de laadpaal van het pand, hoe hoger de kosten uiteraard zullen zijn. Wilt u goedkoop een laadpaal installeren, kies dan een plek die zo dicht mogelijk bij de meterkast is of kies dus voor een wandlader.

  Kan ik zelf laadpaal installeren?

  Nee, als u geen ervaring hiermee heeft, dan dient u dit aan een monteur over te laten. Er moet gewerkt worden in de meterkast en om dit veilig te doen is vergaande kennis nodig. Bovendien gaat de techniek snel, en kan een monteur u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Denk aan loadbalancing, waarmee de laadpaal een stuk slimmer wordt en alleen stroom pakt als deze beschikbaar is. Om volledig gebruik te maken van alles wat nieuwe laadpalen te bieden hebben, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

  Service en storing laadpaal verhelpen

  Nog een bijkomend voordeel van de laadpaal laten plaatsen door onze monteurs, is dat er altijd iemand in de buurt is die u kan helpen in het geval van een storing. U ontvangt bovendien op de laadpaal montage twee jaar garantie. Na installatie van de lader neemt de monteur deze met u door en legt de monteur u uit hoe uw nieuwe lader werkt. Heeft u later toch nog een vraag? Dan neemt u gewoon weer contact met ons op.

   

  Lees hier meer informatie over een installatie door Laadpaal Outlet

  Een laadpaal installatie bij u thuis kunt u het beste overlaten aan een specialist. Dit is namelijk een intensieve klus die nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Als u een laadpaal bestelt bij Laadpaal Outlet, kunnen wij deze bij u thuis installeren. Hier zijn installatiekosten aan verbonden. Het voordeel is wel dat de complete installatie vakkundig voor u wordt geregeld. Dit bespaart u niet alleen een hoop frustratie, maar ook een hoop tijd.

   

  Hulp nodig bij de installatie van uw laadpaal? Wij helpen u graag bij het aansluiten van uw laadpaal. U kunt een laadpaal installatie eenvoudig aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, u ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

  Professionele laadpaal installatie door Laadpaal Outlet

  • Installatie mogelijkheden bij u thuis
  • Complete service bij de laadpaal installatie
  • Voor 15.00 uur een laadpaal besteld, vandaag verzonden
  • Twee jaar garantie
  • Ontvang een vrijblijvende offerte met installatie
  • Persoonlijk contact
  • Altijd de beste service

  Waarom een gecertificeerd installateur laten langskomen?

  Het installeren van een laadpaal bij u thuis gaat niet zonder slag of stoot. Er is nogal wat technische kennis vereist, bijvoorbeeld over elektra. Werken met stroom kan immers gevaarlijk zijn. Mocht er onverhoopt iets misgaan, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Wij raden daarom ten zeerste aan dat u de laadpaal installatie laat uitbesteden aan een gecertificeerd installateur.

  Onze installateurs hebben de juiste kennis in huis en werken al jarenlang met elektra. Daardoor zijn we gespecialiseerd in laadpaal installaties en kunnen we met iedere situatie overweg. Zowel de laadpaal installatie bij u thuis als op de werklocatie maken we voor u in orde.

  Hoe gaan we de laadpaal installeren bij u thuis?

  Het aansluiten van een laadpaal is maatwerk waarbij de installateur rekening houdt met alle factoren. We installeren de laadpaal bij u thuis door de volgende werkwijze te volgen:

  1. Wij maken de meterkast in orde en zorgen dat er een extra aardlekautomaat wordt geplaatst.
  2. Kabels trekken, er worden gaten gemaakt om de kabels doorheen te halen en op de gewenste plaats te krijgen.
  3. Laadpaal ophangen op de juiste plaats.
  4. Hier zorgen we dat de laadpaal aangesloten gaat worden op het netwerk.
  5. Samen de werking van de laadpaal doornemen, eventueel laatste vragen beantwoorden.

  Aan het einde van de dag heeft u op de gewenste plek een goedwerkende laadpaal staan. Als u wilt, kunt u na de installatie direct beginnen met laden. Wilt u meer weten over het installeren van een laadpaal bij u thuis? Bezoek dan de pagina voor meer informatie.

  De installatiekosten van een laadpaal

  Wat kost een laadpaal installatie bij u thuis precies? Er komen installatiekosten bij kijken, dat is zeker. De vuistregel geldt: hoe verder de laadpaal bij de meterkast vandaan geplaatst wordt, hoe hoger de installatiekosten zijn. Daarnaast heeft het plaatsen van de voedingskabel veel invloed op de prijs van de installatie. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een persoonlijke prijsopgave.

  Welke laadpaal voor thuis kopen?

  Als u een elektrische of hybride auto heeft, moet u deze ook opladen. Dit gebeurt via een laadpaal óf Wallbox. Het verschil is: een laadpaal staat op een paal, een Wallbox is aan de muur bevestigd. Los daarvan komt de installatie op hetzelfde neer. Er zijn verschillende soorten laadpalen en Wallboxen. Welke laadpaal kiest u?

  U kunt kiezen uit onder andere een Wallbox, luxe laadpaal, design laadpaal en een Zappi laadpaal. Het is belangrijk dat u een laadpaal koopt die past bij uw type auto, uw elektrische aansluiting (1-fase of 3-faseaansluiting), uw situatie en uw budget. Neem gerust contact met ons op als u advies wenst.

  “In onze webshop vindt u diverse laadpalen, Wallboxen en accessoires”

  Landelijke installatiedekking door netwerk van installateurs

  Laadpaal Outlet levert en installeert als enige Wallbox en luxe laadpalen in heel Nederland. We hebben een netwerk van installateurs verspreid over heel Nederland. Dus we zijn overal inzetbaar en onze installateurs kunnen snel ter plaatse zijn in het geval van storingen of problemen.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heeft u een elektrische of hybride aangeschaft en wilt u nu een laadpaal kopen? Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan, en laat de gecompliceerde laadpaal installatie over aan onze installateur. Wij bieden een complete service voor het installeren van de laadpaal bij u thuis. Uw bestelde laadpaal wordt door de installateur bezorgd en geïnstalleerd.

  Mocht u vragen voor ons hebben, stel deze dan gerust aan ons. We zijn telefonisch bereikbaar op 036 206 4007. U mag ook een e-mail sturen naar [email protected].

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking