Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacy Policy

    Privacybeleid Nextgenhouse
    https://www.laadpaaloutlet.nl/
    Over ons privacybeleid
    Laadpaal Outlet BV geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het
    verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van
    onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan
    derden.
    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van
    Laadpaal Outlet BV . De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 19/01/2021, met het publiceren van
    een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens
    over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke
    voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze
    wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met
    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.
    Over de gegevensverwerking
    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.
    Webwinkelsoftware
    LightSpeed
    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Lightspeed heeft toegang tot uw
    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander
    doel. Lightspeed is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
    beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en
    een sterk wachtwoordbeleid. Lightspeed maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met
    betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.
    Lightspeed behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de
    dienstverlening verder te verbeteren.
    Webhosting
    Hostnet
    VOORBEELD: Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van [AANBIEDER]. [AANBIEDER] verwerkt
    persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij
    metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. [AANBIEDER] heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw
    persoonsgegevens te voorkomen. [AANBIEDER] is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
    E-mail en mailinglijsten
    MailChimp
    Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen
    doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de
    ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp
    beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk
    maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te
    gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te
    delen.
    Hostnet
    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Hostnet. Deze partij heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze
    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Hostnet heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer
    vertrouwelijk.
    Payment processors
    Mollie
    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens
    van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw
    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
    Klarna
    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Klarna. Klarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Klarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en
    informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde
    waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de
    onderdelen van Klarna’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart uw gegevens niet
    langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
    Beoordelingen
    WebwinkelKeur
    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan
    bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij
    de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website.
    In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In
    het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met
    WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.
    WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens
    te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de
    dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle
    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van
    toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
    Verzenden en logistiek
    PostNL
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van
    de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,
    adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het
    uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens
    ook aan deze partijen ter beschikking.
    DHL
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van
    de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres
    en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de
    overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter
    beschikking.
    GLS
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van
    de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en
    woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de
    overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS uw gegevens ook aan deze partijen ter
    beschikking.
    Facturatie en boekhouden
    Lightspeed
    VOORBEELD: Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van
    [AANBIEDER]. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling.
    Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden
    beschermd verzonden en opgeslagen. [AANBIEDER] is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens
    vertrouwelijk behandelen. [AANBIEDER] gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan
    hierboven beschreven.
    Externe verkoopkanalen
    Doel van de gegevensverwerking
    Algemeen doel van de verwerking
    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de
    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor
    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw
    verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw
    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve
    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst
    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.
    Automatisch verzamelde gegevens
    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze
    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en
    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.
    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
    In voorkomende gevallen kan Laadpaal Outlet BV op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het
    delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk
    geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt
    daartegen verzetten.
    Bewaartermijnen
    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u
    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit
    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij
    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke
    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die
    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.
    Uw rechten
    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met
    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke
    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen
    afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de
    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te
    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek
    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de
    machine leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een
    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een
    verkeerde manier gebruiken.
    Inzagerecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers
    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben
    opgeslagen.
    Rectificatierecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon
    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
    Recht op beperking van de verwerking
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet
    langer worden verwerkt.
    Recht op overdraagbaarheid
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan
    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw
    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens
    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle
    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige
    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
    Recht van bezwaar en overige rechten
    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens
    door of in opdracht van Laadpaal Outlet BV . Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking
    staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of
    kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend
    staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te
    worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u
    van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.
    Cookies
    Google Analytics
    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.
    Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.
    Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze
    gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze
    informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet
    volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en
    overige Google-diensten en producten.
    Cookies van derde partijen
    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze
    privacyverklaring.
    Wijzigingen in het privacybeleid
    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest
    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens
    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.
    Contactgegevens
    Laadpaal Outlet BV 
    Edvard Munchweg 15, 1328MA Almere Nederland T (036) 203 4008 E [email protected]

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »