Installateurs en partners
0
Sluiten

  Easee

  Easee kopen bij Laadpaal-Outlet voor de laagste prijs Easee is een koploper in slimme laadpalen. Dit bedrijf ontwikkelt laadstations voor thuisgebruik en voor zakelijk gebruik. De belangrijkste reden voor de Easee laadpaal kopen, is de laadrobot. Deze door Easee ontwikkelde techniek kan zelf herkennen wat voor auto aan de laadpaal gekoppeld wordt. Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Losse paal

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  14 Producten
  Easee Charge Lite 11kW

  Easee Charge Lite 11kW

  De Easee Charge Lite is een thuislader die kan l...
  € 549,- Excl. btw
  Easee Equalizer P1

  Easee Equalizer P1

  De Equalizer is ontworpen om jouw lader te voorz...
  € 118,- Excl. btw
  Oplaadpaal Easee Base

  Oplaadpaal Easee Base

  Easee Base Charging Post is een robuuste en weer...
  € 322,- Excl. btw
  Easee Cable 7,5 meter T2

  Easee Cable 7,5 meter T2

  De Cable is ontworpen om jouw lader te voorzien ...
  € 230,58 Excl. btw
  Easee Cable 4 meter T2

  Easee Cable 4 meter T2

  De Easee laadkabel is een luxe full black laadka...
  € 176,86 Excl. btw
  Easee Mount

  Easee Mount

  Easee Mount is een duurzame en weerbestendige mo...
  € 87,82 Excl. btw
  • Op werkdagen voor 15 uur besteld, vandaag verstuurd,
  • Altijd de scherpste prijzen!
  • Achteraf betalen bij installatie
  Easee RFID Key

  Easee RFID Key

  De Easee Key wordt gebruikt voor autorisatie bij...
  € 5,02 Excl. btw
  Easee U Hook - Zwart

  Easee U Hook - Zwart

  De U Hook is ontworpen om jouw lader te voorzien...
  € 46,28 Excl. btw
  Easee kap
  € 39,67 Excl. btw
  Easee kap Grijs
  € 39,67 Excl. btw
  Easee Ready / Plug & Play

  Easee Ready / Plug & Play

  / Plug & Play
  Bestel
  Met Easee Ready (back pla...
  € 49,59 Excl. btw
  Easee kap Wit
  € 39,67 Excl. btw
  Easee U Hook - Chrome/Premium

  Easee U Hook - Chrome/Premium

  De Easee U Hook is ontworpen om jouw lader te vo...
  € 78,51 Excl. btw
  Easee kap Blauw
  € 39,67 Excl. btw

  Easee kopen bij Laadpaal-Outlet voor de laagste prijs

  Easee is een koploper in slimme laadpalen. Dit bedrijf ontwikkelt laadstations voor thuisgebruik en voor zakelijk gebruik. De belangrijkste reden voor de Easee laadpaal kopen, is de laadrobot. Deze door Easee ontwikkelde techniek kan zelf herkennen wat voor auto aan de laadpaal gekoppeld wordt. Zelfs bij het aansluiten van meerdere auto’s kan het Easee laadstation bepalen met wat voor specificaties de auto opgeladen moet worden. Met een Easee kopen, heeft u nooit omkijken naar technische specificaties. Wanneer u wisselt van elektrische auto hoeft u zich niet opnieuw in uw laadpaal te verdiepen. Ook wanneer vrienden, familie of collega’s hun auto aan uw laadpaal willen laden, kan dit gemakkelijk. Zeker in de toekomst zal dit steeds meer voordelen bieden.

  De Easee laadrobot is een slim en krachtig laadpunt voor thuis of op het werk. Een exclusief product voor een scherpe prijs

  Bij Easee richten zij zich volledig op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van de producten die zij ontwikkelen. Hierdoor krijgt u de best mogelijke ervaring met behoud van kwaliteit en functionaliteit. De producten worden onderdeel van het toekomstige elektriciteitsnet: een net dat energie-efficiënter verdeelt en de bestaande capaciteit optimaal benut. Zo redden we de samenleving en het milieu van onnodig gebruik van grondstoffen en dragen we bij aan een schonere toekomst.

  Easee design laadpaal

  Het belangrijkste voordeel van de Easee lader is het gemak van iedere elektrische auto opladen zonder technische specificaties door te hoeven nemen. Er zijn echter meer kenmerken noemenswaardig. Allereerst valt het design op. Easee kiest er bewust voor om niet een onopvallende lader te maken. Net zoals u trots kunt zijn op uw elektrische auto, mag uw Easee laadpaal gezien worden. Het design is modern en zal zeker niet misstaan bij het design van een Tesla, Polestar of bijvoorbeeld uw Audi E-tron. Kies bijvoorbeeld de lader in een bijpassende kleur van de auto.

  Kies uw kleur Easee laadpaal

  De fabrikant heeft hard zijn best gedaan om u een elegante laadoplossing voor thuis te bieden. Met een andere kleur krijgt de box een geheel nieuwe look. Ze hebben covers in vijf verschillende kleuren. Het enige dat u hoeft te doen om het uiterlijk van de laadrobot te veranderen, is een andere kleur front cover op de laadrobot te kiezen! Door de keuze in kleur van de cover, en doordat deze niet volledig geïntegreerd is met de laadpaal, kunt u later altijd de kleur wijzigen. Ook wanneer u onverhoopt schade heeft, is dit fijn. Een volledig nieuwe laadpaal kopen hoeft dan niet nodig te zijn.

  Easee online

  Uw Easee online, altijd. Ook als uw even geen wifi heeft. De geïntegreerde 4G oplossing maakt het mogelijk om de laadpaal altijd online te hebben. Nu een Easee laadpaal kopen, is (tijdelijk) nog profiteren van een levenslang 4G-abonnement voor de laadrobot! Denk er dus niet te lang over na. De Easee online oplossing maakt het mogelijk dat de laadpaal zichzelf kan updaten of bij een storing dit naar de fabriek kan sturen zodat er digitaal onderhoud plaats kan vinden. Een ander voordeel is dat de Easee app u toegang tot uw lader geeft, waar u ook bent.

  24/7 Up-to-date

  De laadrobot wordt geüpdate met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. De fabrikant merkt het wanneer er problemen zijn en doen proactief onderhoud. Zo weet u zeker dat u een veilig en toekomstbestendig product heeft gekocht.

  Easee app

  De Easee app klinkt als een app die u weinig gebruikt, echter het tegendeel is waar. Zoals Easee bewezen heeft, is dit bedrijf goed in staat om technische ingewikkeldheden volledig weg te nemen en een zorgeloos gebruik te garanderen. De Easee app sluit hierop aan. Uw app werkt samen met de laadrobot en kan laadsessies inplannen en inzicht geven in verbruik. Hiermee zal de laadapp zeker vaak gebruikt worden en een manier bieden om de laadpaal kosten te besparen.

  Veiligheid boven alles, Easee, echte Noorse kwaliteit

  De laadrobots bevatten een ingebouwde elektronische aardlekbeveiliging die de detectie van gelijkstroom en aardlekken garandeert. Bovendien zijn ze uitgerust met temperatuursensoren die oververhitting voorkomen. Met een Easee laadrobot bent u er dus van verzekerd dat er veilig wordt geladen.

  Easee wallbox veiligheid

  De veiligheid van de Easee wallbox wordt door de laadrobot bepaald. Deze detecteert middels sensoren de situatie. Door preventief onderhoud via Easee online, kan dit gezien worden als een veilige thuislader. Wanneer u echt zekerheid wilt, laat u de laadpaal installatie door ons doen. U heeft dan ook een monteur voor storingen in de buurt.

  Weerbestendig

  De Laadrobot is gebouwd om lang mee te gaan. Hij is bestand tegen alle weersomstandigheden en hoeft niet extra beschermd te worden tegen zon, sneeuw, wind of regen. Met IP54 certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting houdt de lader u en uw huis altijd veilig.

  Type Easee laadpalen

  Er bestaan op dit moment een aantal type laadpalen van dit Noorse merk. De Easee Home laadpaal is ideaal voor thuisgebruik terwijl de Easee Charge handig is voor zakelijk gebruik of gebruik door meer personen. Deze kan meerdere auto’s opladen. Dit kan niet via één lader, maar er bestaat de mogelijkheid met de Easee Charge 101 laadstations op één circuit aan te sluiten. Met de Easee Portal krijgt u een overzicht van alle installaties. Voor wie een Easee wallbox thuis wil kopen, is de Home een logische keus. Voor kantoren, VVE’s, parkeergarages en wagenparken is de Easee Charge kopen logischer. Twijfelt u over welke wallbox kopen in uw situatie een goede keus is? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

  Easee Home laadpaal

  Easee Home is het laadpunt voor de elektrische auto. Deze lader geeft veel kracht, een slimme controle en veiligheid. De laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fasen laden ondersteunt of niet. U hoeft niet na te denken over technische specificaties, het laadstation past zich altijd aan de behoeften van de auto aan. De laadrobot slaagt erin om meerdere auto’s met verschillende behoeften tegelijkertijd op te laden. Ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen!

   

  • Compact, Scandinavisch design
  • Volledig dynamisch laadvermogen 1,4 – 22 kW (1- en 3-fasen laden)
  • Universeel: voor elke auto, voor elke aansluiting
  • Easee App: makkelijk uw laadrobot bedienen, eenvoudig uw verbruik inzien en laden op het door uw gekozen tijdstip
  • Mogelijkheid tot het permanent vergrendelen van uw laadkabel in de laadrobot
  • Aanschaffen zonder zorgen: 3 jaar garantie vanaf de dag dat de lader is geïnstalleerd
  • Gemaakt voor extreme weersomstandigheden
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
  • Ontwikkeld en geproduceerd in EV-land Noorwegen
  • Geïntegreerde 4G in elke unit (e-sim): gratis levenslang abonnement inbegrepen
  • Geïntegreerde aardlekbeveiliging en RFID-lezer
  • Energiemeting (+/- 3%), voor het aflezen van het laadverbruik
  • Load balancing van maximaal 3 units per zekering zonder extra infrastructuur (draadloos)
  • Een automatisch wachtrijsysteem
  • De load en phase balancing werkt zowel on- als offline

   

  Easee Charge of Home

  De Easee Charge is een slimme laadoplossing voor zakelijk gebruik. Middels de Easee Portal is er inzicht in verbruik. Door 101 laadstations op één circuit aan te sluiten, is dit voor VVE’s van appartementencomplexen of flatgebouwen een goede toekomstbestendige oplossing. U kunt later uitbreiden zodat u de investering in laadpalen niet direct volledig hoeft te maken. De Charge biedt RFID ondersteuning voor het gebruik van laadpassen. Met laadpassen kunnen meerdere gebruikers laden en geïdentificeerd worden om gebruikersgegevens te verzamelen.

  Het verschil tussen de Easee Charge en de Easee home is dat de Easee home met maximaal 3 units gekoppeld kan worden en de Easee charge tot maximaal 101 units gekoppeld kan worden op 1 circuit. 

   

  Easee Charge maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van load balancing. Wanneer meerdere laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op de kabel automatisch en dynamisch verdeeld over de units. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden geladen: de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations.

   

  • Compact Scandinavisch design
  • Volledig dynamisch laadvermogen 1,4 – 22 kW (1- en 3 fasen opladen)
  • Tot maximaal 101 laadrobots op 1 circuit aansluiten
  • Universeel: voor elke auto, voor elke aansluiting
  • Easee Portal: bevat alle belangrijke functies die u nodig heeft en biedt een volledig overzicht en controle van uw installatie
  • Aanschaffen zonder zorgen: 3 jaar garantie vanaf de dag dat de lader is geïnstalleerd
  • Gemaakt voor extreme weersomstandigheden
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
  • Ontwikkeld en geproduceerd in EV-land Noorwegen
  • Een automatisch wachtrijsysteem
  • Geïntegreerde aardlekbeveiliging en RFID-lezer
  • Geïntegreerde 4G in elke unit (e-sim): gratis levenslang abonnement inbegrepen

  Gemakkelijk uitbreiden

  Easee heeft het gemakkelijk en betaalbaar gemaakt om te investeren in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur. Met het “Easee Ready” docking station krijgt u een volledig voorbereid laadpunt, tegen zeer aantrekkelijke kosten. Door de parkeerplaats klaar te maken voor het laden van elektrische auto’s, kunnen bijvoorbeeld bewoners van een flatgebouw er zelf voor kiezen om het laadpunt te installeren wanneer de behoefte aan laden zich voordoet – zonder hoge kosten voor de montage.

  De laadrobot fungeert als een intelligente aansluitdoos en ondersteunt de uitbreiding van meerdere laadstations op dezelfde kabel. Hierdoor kunt u het systeem eenvoudig schalen wanneer de behoefte aan laden verandert.

  Eerlijk laden en kostenverdeling met Easee

  Alle auto’s kunnen tegelijkertijd laden. Het wachtrijsysteem zorgt ervoor dat de auto’s om de beurt worden geladen. Dit wachtrijsysteem wordt automatisch geactiveerd wanneer er meer auto’s op het circuit zijn aangesloten dan dat er stroom beschikbaar is.

  De Easee Charge meet nauwkeurig stroomverbruik via de ingebouwde vermogensmeters. Wanneer een laadrobot meerdere eigenaren heeft, houdt u het stroomverbruik van elke eigenaar bij, door hun laadverbruik te registreren met RFID-chip of via de Easee App.

  Garantie Easee en installatie

  Easee biedt 3 jaar garantie vanaf dat de lader geïnstalleerd is. Wenst u de installatie door Laadpaal-Outlet te laten uitvoeren? Ook de Easee installeren kan door onze vakkundige installateurs gedaan worden. U ontvangt dan ook nog eens 2 jaar garantie op de installatie. Ons installatienetwerk voor laadpalen dekt heel Nederland. Handig, ook als u ooit een storing heeft. Onze technici kunnen dan snel ter plaatse zijn.

  Easee reviews en Easee ervaringen

  Easee reviews en ervaringen zijn positief over het compacte formaat en de functionaliteit. In 2021 won Easee de Red Dot design award. De jury oordeelde hier ook dat de intelligente technologie gecombineerd met functioneel gebruik in een mooi, strak jasje tot het oordeel geleid had. In 2020 heeft Easee tegen de 70.000 laders verkocht. In mei 2021 werd een schatting voor 2022 afgegeven voor een verwachte 2 miljoen laders! Zit hier ook een lader voor u bij?

  Easee is een bedrijf die naar de toekomst kijkt

  Een Easee wallbox kopen doet u nu, maar uw laadpaal is al op de toekomst voorbereid. Zowel in uitbreidingen op het gebied van hardware als software. Zo kunt u de Easee Equalizer een seconde voor uw laadrobot houden om deze te laten herkennen. Na herkenning kunt u hem monteren. Vervolgens zal de laadrobot alle beschikbare energie in huis gebruiken om elektrische auto’s op te laden! Ook extra laadpunten op dezelfde kabel aansluiten zal in de toekomst mogelijk worden. Wanneer u een innovatieve laadpaal wilt, dan is Easee een logische keuze. Werpen we een blik op de toekomst, dan zullen er steeds meer elektrische auto’s komen. Ook in uw omgeving. Wel zo fijn als het opladen daarvan ‘Easee’ zal zijn!

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking