Installateurs en partners
0
Sluiten
  Dennis - Zaterdag 20 November 2021

  Huis en Energie beurs 2021

  Laadpaal Outlet op de Beurs Huis en Energie

  Aanstaande 12 november is het zover, de beurs Huis en Energie gaat beginnen! De eerste editie is altijd een spannende, je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Wij van Laadpaal Outlet staan op de beurs om vrijblijvende en onafhankelijk advies te geven over laadpalen. Wij zijn niet afhankelijk van een bepaald merk en kunnen daarom iedereen de juiste laadpaal aanbieden bij zijn of haar wensen.


  Waarom op deze beurs

  Wij van Laadpaal Outlet hebben gekozen om hier heen te gaan in samenwerking met de VER, meer lees je hierover verderop in dit bericht. De beurs is voor iedereen die meer informatie wil hebben over het verduurzamen van het huishouden, hier is natuurlijk een elektrische auto ook onderdeel van. Daarom willen wij met iedereen in gesprek gaan om zo goed mogelijk advies te geven over een laadpaal.

   

  Kom ook naar de Huis en Energie beurs 

  Wil je ook naar Laadpaal Outlet toe komen op de beurs? Dit kan natuurlijk met een korting die wij kunnen aanbieden vanuit de VER. 

  “Vereniging Elektrische Rijders (VER) nodigt je uit om Huis & Energie, de grootste consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen, met korting te bezoeken. Ga hiervoor naar deze site en vul je gegevens in om direct kaartjes te bestellen. Vereniging Elektrische Rijders (VER) ontvangt je graag op stand E31.”

  Bestel nu je kaartjes voor 17,50!

   

  Laadpaal Outlet samen met de VER op de beurs

   

  Omdat wij een goeie samenwerking hebben met de VER zijn wij eruit gekomen om samen naar de beurs te gaan, dit om de informatie over elektrisch rijden en laadpalen natuurlijk erg dicht bij elkaar ligt en wij ook onafhankelijk advies kunnen geven over opladen. 

   

  VER, Vereniging elektrische rijders en de samenwerking met Laadpaal Outlet

   

  Sinds 2020 is Laadpaal Outlet sponsor van de VER, de vereniging elektrische rijders. De vereniging is er voor opgericht om de kennis uit te wisselen van alle ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan voor zowel volledig elektrische als hybride auto’s. 

  Een goed punt waar de VER zich voor inzet is bijvoorbeeld laadpaal garantie, voor iedereen de mogelijkheid als er geen oprit is bijvoorbeeld een laadpaal te kunnen krijgen binnen 3 maanden.

  Word nu lid van de VER.

   

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking