Installateurs en partners
0
Sluiten

  Laadpaal op Kantoor

  Het klinkt als een droom, uw elektrische auto opladen terwijl u aan het werk bent, maar toch wordt deze droom elke dag meer werkelijkheid. Er worden namelijk steeds meer nieuwe laadpalen gebouwd bij kantoorpanden. Vanaf maart 2020 is het zelfs verplicht om bij de bouw of renovatie van een bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplaatsen tenminste 1 laadpaal te bouwen. Door deze nieuwe regel wordt het steeds gemakkelijker om uw auto elektrisch op te laden op kantoor.

  Laadpalen kantoor installeren – waar op te letten?

  Elektrisch opladen is een geweldige manier om geld te besparen op uw woon-werkverkeer. Veel werkgevers bieden gratis oplaadpunten voor hun werknemers, en sommige bieden zelfs korting op de elektriciteitstarieven. Onze specialisten adviseren u graag, neem gerust contact met ons op.

  Het installeren van een laadpaal op kantoor

  Wanneer u de mogelijkheid hebt om uw auto op te laden op kantoor is dat een uitstekende manier om de accu van uw auto opgeladen te houden en uw afhankelijkheid van benzine, diesel of gas te verminderen. Als u een elektrische auto heeft, is het belangrijk om te weten hoe u die moet opladen. Wij geven u graag een aantal tips over hoe u de elektrische auto het beste kunt opladen:

  • Veel werkgevers bieden gratis, of met korting, opladen voor werknemers. Als uw werkgever dit voordeel biedt, dan kunt u hier tijdens de werkuren optimaal gebruik van maken.
  • Veel openbare oplaadpunten bieden kortingen voor elektrische autobezitters, en sommige werkgevers bieden elektrische carpool programma's aan waarmee u geld kunt besparen op benzine en parkeerkosten.
  • U kunt ook geld besparen door uw auto 's nachts op te laden. De elektriciteitstarieven zijn 's nachts vaak lager, dus u bespaart geld op uw elektriciteitsrekening.

   

  Laadpalen kantoor, wat zijn de voordelen als werkgever?

  Voor werkgevers zijn er ook meerdere voordelen om Laadpaal Outlet laadpalen bij het kantoor te plaatsen. De belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen om een laadpaal op kantoor te installeren bij uw bedrijf:

  • Het is goed voor het milieu. Elektrische auto's produceren geen uitstoot, dus door uw werknemers aan te moedigen om ze te gebruiken draagt u uw steentje bij aan het verminderen van vervuiling en het verbeteren van de luchtkwaliteit.
  • Het is goed voor uw werknemers. Een oplaadpunt op het werk maakt het voor uw werknemers gemakkelijker om hun elektrische auto op te laden, en zij zullen dit zeker waarderen.
  • Het is goed voor uw bedrijf. Het aanbieden van een laadpaal kantoor kan u helpen bij het aantrekken en behouden van werknemers, en het kan ook een verkoopargument zijn voor klanten en cliënten.

  Bent u op zoek naar een laadpaal thuis? Ook die vindt u bij Laadpaal Outlet.

  Waar koopt u een laadpaal voor kantoor?

  Bij Laadpaal Outlet kunt u een zakelijke laadpaal kantoor kopen die geschikt is om te plaatsen bij uw kantoor. Er zijn een paar dingen die u moet overwegen bij het kopen van een auto laadpaal en wij helpen u hier graag mee verder. Houdt u vooral rekening met deze 4 onderwerpen voordat u een laadpaal aanschaft: het type laadpaal dat u nodig heeft, het aantal laadpalen, de locatie van de laadpaal en de kosten van de laadpaal. Als u dit allemaal goed voor ogen heeft kunt u op zoek naar de laadpaal geschikt voor uw kantoorpand. Mocht u nog advies nodig hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten, wij helpen u graag verder.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking