Installateurs en partners
0
Sluiten
  Laadpaal Outlet - Maandag 20 December 2021

  Beste wallbox of laadpaal informatie voor 2022

  Beste Laadpalen 2022 en beste wallbox 2022

  Op gebied van Laadpalen komen er nog een aantal nieuwe merken op de markt, dit is natuurlijk altijd het geval. Wij vinden het belangrijk om onze laders eerst uitvoerig te testen voordat wij deze in de verkoop doen bij ons in de webshop. Wij zijn nog een aantal merken nu aan het testen en hopen hier meer informatie over te kunnen geven in het eerste kwartaal van 2022. 

  Er komen ook een aantal laders uit van de merken die er nu al zijn. Zo heeft Webasto komt met een nieuwe lader met ingebouwde load balancing bijvoorbeeld. Deze Webasto zullen wij ook in 2022 in ons assortiment gaan aanbieden. 

  Verder verwachten we dat er meer merken van laadpalen komen met de mogelijkheid voor het combineren van zonnepanelen en laadpalen. De grote merken zoals Zappi en wallbox kunnen dit al. Wij verwachten dat het niet lang meer zal duren voordat de load balancing van Easee deze functie ook gaat hebben. Daarbij is de verwachting ook dat Alfen deze mogelijkheid gaat aanbieden.

  Nieuws over laadpaal 2022 en wallbox 2022

  Op dit moment is er nog niet bekend welke nieuwe merken er zijn in voor de wallbox 2022. Wel weten we dat de huidige merken met een groot aantal verbeteringen bezig is. 

  Zoals Easee zal eindelijk de Equalizer goed op voorraad hebben, dit is een grote verbetering. Helaas hebben er veel mensen moeten wachten op het product. We merken dat de kwaliteit voorop staat bij Easee. Hierdoor heeft het helaas wat vertraging opgelopen maar wij verwachten veel van Easee laadpaal 2022.

  Verder zal Wallbox 2022 verder ontwikkelen op het gebied van laadpalen. Onze verwachting is dat zij gaan verder werken aan de huidige concepten zoals de Copper en de Pulsar Plus. Verder zullen zij werken aan de verbetering van de load balancing en het samenwerken van de wallbox met zonnepanelen.

  Ook de laadpaal die het beste overweg kan met zonnepanelen, de zappi V2 zijn de verwachtingen hoog. Zij gaan het assortiment waarschijnlijk uitbreiden met een eigen myenergi accu en deze zal goed af te stellen zijn met de laadpaal en zonnepanelen. Onze verwachting hiervan is erg hoog!

  Wij hebben hier al eerder verteld dat Webasto 2022 een nieuwe lader op de markt heeft gebracht. Dit is de Webasto Next. De Webasto Pure 2 staat bij ons al een langere tijd in de top van best verkochte laders. Deze lader is een simpele maar kwalitatief goede laadpaal. Daarnaast kennen wij de Webasto Live al een tijd, welke wij erg duur vinden voor wat hij doet. De nieuwe Webasto next moet ervoor zorgen dat er tussen de Pure en de Live een kwalitatief goede wallbox aangeboden gaat worden. 
  De Next is standaard uitgerust met Load balancing en heeft een app voor authenticatie. Op dit moment zit deze lader bij ons in de test fase. 

  Nieuwbouw huis met laadpaal 2022

  Afgelopen weken hebben wij het nieuws gehoord van onze buren in het VK. 
  In de VK is vanaf 2030 een verbod op verbrandingsmotoren en 2035 van Hybrides.

  Nu komen ze natuurlijk bij elektrische auto's, maar die moeten wel worden opgeladen. Daarom hebben zij nu een verplichting gesteld om bij elk grootschalig nieuwbouw pand minimaal 1 laadpaal te plaatsen. Ook bij grootschalige renovatie projecten is deze verplichting van toepassing.

  Onze verwachting is dat er in Nederland ook in de aankomende jaren deze verplichtingen verder gaan oplopen.

  Op dit moment is het bij projecten verplicht om ongeveer 10% van de parkeerplaatsen bij bedrijven, kantoren en winkels met een laadpaal 2022 te voorzien. 

  Wanneer je nu zelf een huis laat of gaat bouwen zorg dan alvast dat je nadenkt waar je eventueel later een lader zou willen hebben. Hier kan je dan alvast een kabel naar toe brengen zodat je deze later niet meer over de muur ziet lopen. 

  Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden 2022

  Iedereen is in middels op de hoogte van de bijtelling verhoging die plaats vind bij elektrisch rijden 2022. Helaas is niet niet te veranderen.

  Natuurlijk zijn er ook voordelen voor elektrisch rijden 2022, wij zetten ze natuurlijk op een rijtje. 

  Net als vorig jaar is er weer een subsidie op elektrische auto's, dit is voor nieuwe auto's wel oplaag gegaan naar 3350,- maar gelijk gebleven voor 2de hands auto's. Dit is 2000,-. Let wel op, deze subsidiebedragen zijn er alleen voor particuliere kopers van elektrische auto's en voor private lease rijders. Verder mag de auto maximaal 45.000,- kosten en minimaal 120 km kunnen rijden op een accu. 

  Er komen steeds meer aanbieders van laadpassen, hiermee komt er meer concurrentie op de markt en hierdoor zal het allemaal nog iets voordeliger worden. Let wel op dat je het juiste pasje heb. Hier is veel geld mee te verdienen. 

  Beste laadpaal 2022 

  Onze keuze laadpaal 2022 gaat naar het met Luxe laadpaal.

  Deze laadpaal is een geavanceerde laadpaal die bij elk huis past. De laadpaal kan worden aangepast naar eigen wens met bijvoorbeeld automatisch factureren en load balancing, het enige waar we op wachten is de mogelijkheden van het gebruiken van een app. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit nog wel gebeuren met de laadpaal 2022

  Beste wallbox 2022

  Onze keuze voor beste wallbox 2022 gaat naar de Easee wallbox.

  Deze wallbox is een lader die eigenlijk alles kan, van automatisch factureren tot load balancing. Daardoor is deze lader geschikt voor zakelijk maar ook prive gebruik van de lader. Verder is deze compleet universeel door de socket. Hierdoor kiezen we deze easee lader als wallbox 2022.

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking