Installateurs en partners
0
Sluiten
  Laadpaal Outlet - Vrijdag 20 Januari 2022

  Laadstation auto

  Laadstation auto

  Zoekt u een laadstation auto thuis? Dan heeft u keuze bij Laadpaal Outlet uit een laadpaal of wallbox. Voor montage van het laadstation tegen de wand, kiest u altijd een wallbox. Wanneer u uw auto niet in de garage of naast huis op kunt laden, dan is een laadpaal de beste optie. Er zijn tegenwoordig veel merken laadstations en u kunt met het assortiment van Laadpaal-Outlet zowel een zeer uitgebreide als een goedkoop laadstation auto kopen. U kunt gemakkelijk uw laadstation bestellen. Heeft u vragen? Wij geven graag informatie op deze pagina of u kunt contact opnemen met onze specialisten.

  Laadstation auto kopen

  Wie net een elektrische auto heeft, zal merken dat de elektrische auto opladen aan de snelweg of bij een openbaar laadstation een stuk duurder is dan thuis. Hiermee is de investering van een laadstation elektrische auto thuis snel terugverdient. Zeker wanneer u zonnepanelen heeft of gebruik maakt van een daltarief bij uw energieleverancier, kan een laadstation u veel geld per maand besparen. Kiest u een laadstation met zonnepanelen wanneer u wenst dat de elektrische auto met zonne-energie opladen mogelijk is. Heeft u geen zonnepanelen? Dan kan een slimme laadpaal of wandlader uitkomst bieden door alleen te laden als de stroom goedkoop is en pauzeren als u de capaciteit van uw stroom, bijvoorbeeld voor gelijktijdig gebruik van wasmachine en oven, nodig heeft.

  Kosten laadstation elektrische auto thuis

  Uw elektrische auto thuis opladen kan een forse besparing geven, echter het comfort is misschien nog wel de belangrijkste reden om een laadstation elektrische auto thuis te laten installeren. Een veelgestelde vraag is: wat is de thuislader terugverdientijd? Want, hoeveel betaalt u per jaar voor het comfort van thuis zorgeloos uw auto opladen? De kosten laadstation elektrische auto thuis bestaat uit prijs van het laadstation, kosten van uw energie en het verbruik van uw elektrische auto. Voor een goede berekening van de terugverdientijd, neemt u contact met ons op. Wij rekenen het dan graag voor u uit.

  Voorbeeld terugverdienen laadpaal

  Om u een globaal beeld te geven van hoe snel een laadpaal terugverdienen mogelijk is, volgt een fictief voorbeeld. De goedkoopste wandlader kost u, afhankelijk van onze laadpaal aanbieding, ongeveer 550 euro inclusief BTW. De wandlader installeren kost 329 euro. Hiermee komen de kosten van aanschaf en installatie op 879 euro. Afhankelijk van de stroomtarieven, uw accupakket en de locatie van opladen, is het prijsverschil in openbaar laden en thuis elektrische auto opladen ongeveer 10 euro. Dit is het prijsverschil in een volledige laadbeurt tussen openbaar en thuis laden. Delen we de kosten van laadstation kopen en installeren door het prijsverschil, dan komen we op 88 keer opladen uit om de investering terug te verdienen. Echter nogmaals, door de vele factoren die de prijzen en het gebruik beïnvloeden kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Vraagt u gerust een offerte op of neemt u contact op met onze specialisten. Zij rekenen voor uw elektrische auto, uw gebruik en met uw stroomtarieven uit wat uw terugverdientijd is. Dat u de laadpaal terugverdiend, staat als een paal boven water!

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking