Installateurs en partners
0
Sluiten

  Alfen

  Alfen laadpaal kopen De Alfen laadpaal met load balancing zorgt ervoor dat er nooit overbelasting van uw stroomnetwerk kan ontstaan. De auto wordt enkel geladen wanneer er voldoende capaciteit is. Schakelt u echter meerdere zware stroomverbruikers in, zoals een inductiekookplaat, een oven of wasmachine, dan kan het zijn dat de laadpaal Alfen het l Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Losse paal

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  8 Producten
  Alfen | Single Pro-Line | 22kW | SCN | Logo | LBA
  € 1.199,- Excl. btw
  Alfen Eve Double Pro-line, 3-Fase, 22kW
  € 2.478,51 Excl. btw
  € 2.851,24
  € 2.733,88
  Alfen Eve Double Pro-line, 3-Fase, 22kW Grijs
  € 2.733,88 Excl. btw
  Alfen STAND / PAAL

  Alfen STAND / PAAL

  Deze paal is speciaal ontworpen voor montage paa...
  € 143,- Excl. btw
  Alfen Metalen sokkel voor montagepaal

  Alfen Metalen sokkel voor montagepaal

  De Alfen EVE Single/Double laadpaal kun je met m...
  € 72,- Excl. btw
  • Op werkdagen voor 15 uur besteld, vandaag verstuurd,
  • Altijd de scherpste prijzen!
  • 2 jaar installatiegarantie
  Alfen DOUBLE paal

  Alfen DOUBLE paal

  Deze paal is speciaal ontworpen voor montage paa...
  € 288,43 Excl. btw
  Alfen beton sokkel
  € 159,- Excl. btw

  Alfen laadpaal kopen

  De Alfen laadpaal met load balancing zorgt ervoor dat er nooit overbelasting van uw stroomnetwerk kan ontstaan. De auto wordt enkel geladen wanneer er voldoende capaciteit is. Schakelt u echter meerdere zware stroomverbruikers in, zoals een inductiekookplaat, een oven of wasmachine, dan kan het zijn dat de laadpaal Alfen het laden van de auto tijdelijk onderbreekt om te voorkomen dat de zekering doorslaat. Alles is veilig en u merkt eigenlijk niet dat uw stroomnetwerk overbelast was. Dit is dus een stuk veiliger en voorkomt problemen. Alfen is populair bij zowel zakelijke als particuliere gebruikers.

  Alfen

  Waarom een Alfen laadpaal kopen? Om met de introductie van Alfen te beginnen; Alfen is de grootste Nederlandse leverancier van ​​transformatorstations. Ze bestaan al sinds 1937 en hebben zich ontwikkeld tot een van de meest innovatieve bedrijven. Hun technische kennis reikt ongelofelijk ver en ze weten dit op een praktische manier in hun laadpalen in te zetten. Om u een beeld te geven, uw elektrische auto kan net zoveel stroom verbruiken als dat al uw andere apparaten gedurende een dag gezamenlijk doen. Om de vraag naar stroom af te stemmen, is er de Alfen laadpaal met load balancing. Heeft u zonnepanelen? Dan zal dit ook in het totaalplaatje voor stroom aanvoer en verbruik meegenomen moeten worden. De Alfen laadpaal is een spin in het web!

  Alfen laadpaal met load balancing

  Alfen is één van de grootste bedrijven in Nederland die actief is in deze markt. Niet alleen voor de laadpalen, maar ook voor andere elektrische schakelsystemen. Ze leveren bijvoorbeeld ook aan Enexis, de transformatorstations. De verwachting is dat ieder huishouden in de toekomst met energie zal gaan moeten balanceren. Deels om de kosten laag te houden en deels om het gehele stroomnetwerk voor iedereen in stand te houden. Zie de auto als een grote accu, welke met active load balancing ingezet kan worden om bepaalde overcapaciteit in op te slaan.

  Alfen laadpaal S-line

  De Alfen laadpaal S-line is er in meerdere uitvoeringen. De Alfen Eve Single S-line biedt alles wat u van uw laadpaal thuis verwacht. Hij is geschikt voor dynamic load balancing, waarvan u met het lezen van bovenstaande informatie begrijpt hoe belangrijk dit is. Verkrijgbaar in 1-fase of 3-fase uitvoering, is deze laadpaal Alfen er voor ieder huishouden en iedere elektrische auto. Het laadvermogen is tussen de 3,7 en 11 kW. Zoekt u een laadpaal 11 kW? Dan is de Alfen laadpaal 11 kW kopen een goede optie. Deze Alfen S-Line is ook meestal uitgevoerd met een RFID lezer, hiermee kan je met je leasepasje de kosten van het laden declareren. 

  Alfen Eve Single Pro-line

  In de serie van Alfen laadpaal S-line is er de Alfen Eve Single Pro-line. Deze laadpaal is geschikt voor zakelijk gebruik. Uiteraard is de Pro-line ook geschikt voor load balancing in samenwerking met de slimme meter en verkrijgbaar in 1 of 3 fase aansluiting. Ook het laadvermogen van 3,7 en 11 kW is gelijk. Het verschil tussen de Alfen S-line en Pro-line zit hem in de LED scherm. Dit scherm is er om te registreren wie er exact aan het laden is. De MID gecertificeerde kwh meter houdt bij hoeveel stroom er afgenomen is. Deze laadpaal is dus met name geschikt voor zakelijk gebruik, zoals een laadpaal op kantoor of als gedeelde laadpaal. Ook voor appartementencomplexen kan zo’n Alfen lader een perfecte uitkomst bieden. De Alfen single pro-line is uitgevoerd met een RFID lezer, hiermee kan je met je leasepasje de kosten van het laden declareren. 

  Alfen laadpaal zonder abonnement

  De laadpaal Alfen Pro is simlock vrij, u heeft dus zelf de keuze uit aanbieders van laaddiensten. Bovendien is de Alfen laadpaal E-Flux voorbereid. Dit betekent dat de laadpaal op afstand ingezien kan worden mits verbonden met internet. Dit geeft inzicht in uw gebruik, ook voor uw werkgever of leasemaatschappij. Denk bij een Alfen laadpaal kopen niet alleen na over wat u nu nodig heeft, maar ook wat u in de toekomst nodig gaat hebben. Ook bij een eventuele verkoop van uw huis of bedrijfspand, wordt verwacht dat een reeds aanwezige elektrische lader door kopers gewaardeerd zal worden.

  Alfen laadpaal prijs

  De prijs van Alfen laadpalen varieert per model. De Alfen thuislader prijzen liggen rond de 900 euro. De professionele lader, waaronder de Alfen Pro lader, zit rond de 1500 euro. Wilt u een Alfen lader waarmee twee elektrische auto’s op één lader kunnen opladen? Deze zijn een stukje duurder. De laadpaal Alfen Eve Double Pro-line kost rond de 3500 euro. Twijfelt u welke laadpaal geschikt is in uw situatie? De specialisten van Laadpaal-Outlet geven graag antwoord op al uw vragen.

  Laadpaal Alfen monteren

  Doordat de laadpaal Alfen klein en compact is, kan deze zowel aan de wand als op een paal gemonteerd worden. Met de Alfen laadpaal kopen bij Laadpaal-Outlet.nl kunt u kiezen voor laadpaal inclusief montage. Hierdoor geniet u van een zorgeloze werking. Bij de montage zal onze installateur ook de werking van de laadpaal uitleggen. Eventuele vragen krijgt u hiermee ook direct beantwoord. Op de montage krijgt u ook nog eens twee jaar garantie. Is er een storing? Door ons landelijke montagenetwerk kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.

  Wil je de Alfen installatie zelf gaan doen, hou er dan rekening mee dat je altijd een installateurs account moet hebben. Zit er E-flux op de lader? Dan kan je de lader laten instellen door Eflux. 

  Alfen laadpaal offerte

  U kunt de laadpaal Alfen direct online bestellen. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is morgen geleverd. U krijgt de laadpaal dan thuis, maar de laadpaal installatie moet nog wel gebeuren. U kunt online ook de installatie erbij bestellen. Wilt u eerst een offerte op maat, waarbij een specialist ook kijkt welke Alfen laadpaal kopen in uw situatie de beste optie is? Vraag dan een Alfen laadpaal offerte aan. Doordat wij bij de offerte aanvraag ook foto’s van uw meterkast vragen, kunnen we een goede prijsindicatie geven van de te verwachte totale kosten. Dit is dan inclusief eventuele meterkast aanpassingen.

  Waarom Laadpaal-Outlet?

  Laadpaal-Outlet biedt laadpalen aan tegen groothandelsprijzen. Doordat wij premium partner zijn van de meest bekende merken laadpalen, waaronder uiteraard van Alfen, kunnen wij scherpe prijzen bieden zonder in te leveren op service. Wanneer u zich oriënteert op een laadpaal kopen, neem dan contact op voor advies. De wereld van laadpalen is nieuw en een merk zoals Alfen laat zien hoe snel sommige innovaties gaan. Wij denken graag met u mee over welke laadpaal nu de beste laadpaal voor u is, maar kunnen ook tips geven voor de toekomst. U heeft jaren plezier van een laadpaal kopen, en verdient de kosten door de lagere prijs voor opladen snel terug. De juiste keuze maken en hierdoor de beste laadpaal kopen kan een groot verschil maken. Waarom een Alfen laadpaal kopen? En welke Alfen kopen? Afhankelijk van uw wensen, kan onze klantenservice u het antwoord geven.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking