Installateurs en partners
0
Sluiten

  Volt time

  Ontdek de Toekomst van Elektrisch Rijden: Volt Time Bij Laadpaal Outlet zijn we opgetogen om de nieuwste innovatie in elektrisch laden te introduceren: de Volt Time laadpaal! Deze state-of-the-art laadstations beden ongeëvenaarde prestaties, geavanceerde functies en een moeiteloze installatie, en wij zijn er trots op om het aan u voor te stellen. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Ontdek de Toekomst van Elektrisch Rijden: Volt Time

  Bij Laadpaal Outlet zijn we opgetogen om de nieuwste innovatie in elektrisch laden te introduceren: de Volt Time laadpaal! Deze state-of-the-art laadstations beden ongeëvenaarde prestaties, geavanceerde functies en een moeiteloze installatie, en wij zijn er trots op om het aan u voor te stellen.

  Waarom de Volt Time Source 2 via Laadpaal Outlet?

  • Hoogste Kwaliteit: Laadpaal Outlet staat garant voor de hoogste kwaliteit met de Volt Time Source 2, voorzien van Smart Charging, Solar Charging, Dynamic Load Balancing en meer.

  • Aanbod voor Iedere Situatie: Of u nu thuis bent, op het werk of in een VvE-omgeving, Laadpaal Outlet heeft de perfecte Volt Time-oplossing.

  • Slimme Controle: Met de Laadpaal Outlet App heeft u volledige controle over uw Volt Time-laadpaal. Ontdek slimme oplaadfuncties, bekijk transacties en beheer laadmodi moeiteloos.

  Volt Time Source 2 Highlights bij Laadpaal Outlet:

  • Eenvoudige Installatie: Laadpaal Outlet maakt de installatie een fluitje van een cent met plug-and-play aansluiting en app-configuratie.

  • Solar Charging: Bespaar geld door alleen op overtollige zonne-energie te laden met de Volt Time Source 2.

  • Load Balancing: Optimaliseer de laadsnelheid en haal het maximale uit uw stroomaansluiting.

  • Maximale Snelheid: Thuis snelladen tot 22.17kW, waardoor de meeste auto's binnen twee uur vol zijn!

  Laadpaal Outlet - Uw Partner in Slim Laden met Volt Time!

  Onze laadpalen worden ondersteund door Laadpaal Outlet, uw betrouwbare partner in elektrisch laden. Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met Volt Time Source 2 en geniet van een zorgeloze en kostenefficiënte reis met uw elektrische auto.

  Waar Wacht U Nog Op? Ontdek Volt Time via Laadpaal Outlet

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking