Installateurs en partners
0
Sluiten

  Zappi / Myenergi

  Een Zappi laadpaal kopen bij Laadpaal Outlet Het opladen van een elektrische auto kan op verschillende manieren. Misschien heeft u een laadpaal op werk, waardoor u thuis niet, of niet zo vaak hoeft op te laden. Toch zien wij dat een laadpaal thuis tot nu toe de meest gekozen vorm van opladen is. Dit is ook begrijpelijk, aangezien het fijn is dat u Toon meer

  Merken

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Load balancing

  Automatisch factureren mogelijk

  Met kabel

  Prijs

  -
  10 Producten
  Nieuw versie V2.1
  Zappi V2.1 met kabel 6,5M 3 fase

  Zappi V2.1 met kabel 6,5M 3 fase

  • Load Balancing ingebouwd
  • Slimme lader
  € 949,59 Excl. btw
  Nieuw versie V2.1
  Zappi V2.1 Socket 3 fase

  Zappi V2.1 Socket 3 fase

  • Load Balancing ingebouwd
  • Slimme lader
  € 908,26 Excl. btw
  Zappi HARVI

  Zappi HARVI

  De Zappi Harvi een klein extra accessoire voor a...
  € 58,76 Excl. btw
  Zappi EDDI V2.1

  Zappi EDDI V2.1

  De Zappi EDDI is een klein extra accessoire voor...
  € 445,45 Excl. btw
  Zappi EDDI - RELAIS PRINT

  Zappi EDDI - RELAIS PRINT

  De EDDI - RELAIS PRINT is een klein extra access...
  € 49,59 Excl. btw
  De beste met zonnepanelen
  Zappi V2 Socket 3 fase

  Zappi V2 Socket 3 fase

  ZAPPI EV LADER
  Dit is de lang verwachte zappi v...
  € 701,65 Excl. btw
  • Op werkdagen voor 15 uur besteld, vandaag verstuurd,
  • Altijd de scherpste prijzen!
  • Achteraf betalen bij installatie
  ZAPPI BENELUX STAND / PAAL

  ZAPPI BENELUX STAND / PAAL

  Deze paal is speciaal ontworpen voor montage paa...
  € 247,11 Excl. btw
  ZAPPI V2 PAALMONTAGE ACHTERGRONDPLAAT

  ZAPPI V2 PAALMONTAGE ACHTERGRONDPLAAT

  Zeer degelijk uitgevoerde montage plaat voor het...
  € 65,29 Excl. btw
  Zappi HUB

  Zappi HUB

  De Zappi hub is een klein extra accessoire voor ...
  € 81,82 Excl. btw
  CT KLEM 5 METER

  CT KLEM 5 METER

  Met deze Clamp Terminal kan zappi metingen verri...
  € 16,49 Excl. btw

  Een Zappi laadpaal kopen bij Laadpaal Outlet

  Het opladen van een elektrische auto kan op verschillende manieren. Misschien heeft u een laadpaal op werk, waardoor u thuis niet, of niet zo vaak hoeft op te laden. Toch zien wij dat een laadpaal thuis tot nu toe de meest gekozen vorm van opladen is. Dit is ook begrijpelijk, aangezien het fijn is dat u wakker wordt met een volledig opgeladen auto. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u veilig aankomt op bestemming.

  Elektrisch laden met een slimme zappi lader

  Het thuis opladen van uw voertuig is al voordelig, maar het is nog voordeliger als u zonnepanelen of een windturbine heeft. Het unieke aan de laadpalen van Zappi zijn namelijk dat ze u de keuze bieden in hoeverre u gebruik maakt van uw zelf geproduceerde elektriciteit. De Zappi kan dan ook wel gezien worden als een “slimme lader”. Hierdoor is het laden nog milieubewuster en groener. Het vereist namelijk minder elektriciteit uit het stroomnet, omdat u meer eigen elektriciteit gebruikt.

  Eigen elektriciteit productie en drie verschillende programma's

  De Zappi lader biedt verschillende opties. Zo kunt u laden volledig op zelf geproduceerde stroom. Hiervoor kiest u ECO+ mode. Wanneer de eigen productie te laag is, wordt het opladen gepauzeerd. Daarnaast kunt u kiezen voor de slimme modus. Hiervoor wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zelf geproduceerde elektriciteit. Wanneer de eigen productie te laag is, wordt er vervolgens bijgeladen vanuit het net. Tot slot is er de optie snel laden, zoals bij elke andere lader. Hierbij wordt gekozen voor het laden op maximaal vermogen, waarbij ook automatisch vanuit het net wordt bijgeladen wanneer er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW.

  Zappi V2 - met de maximale sterkte opgeladen

  De Zappi V2 is het nieuwe model elektrische lader van Zappi. De installatie is nog eenvoudiger en het dagelijkse gebruik van de lader is nog efficiënter. Hiernaast biedt het meer inzicht over uw energiehuishouding. Daarnaast wordt de Zappi V2 geleverd voor direct gebruik, zonder verborgen kosten of abonnement.

  Zappi Hub - uw eigen elektriciteit productie

  De Zappi hub is een extra accessoire voor alle Zappi modellen die u kunt verbinden via het internet. Door de hub kunt u de Zappi bedienen en uitlezen via een app op uw mobiele telefoon of tablet. Als u hier hulp bij nodig heeft, kunt u gerust contact opnemen met Laadpaal Outlet.

  Zappi Eddi - volledig laden

  De zappi EDDI zorgt voor maximaal gebruik van uw eigen groene Microgeneratie-energie voor uw warmwaterboiler en ruimteverwarming door middel van omleiding van overtollige energie vanuit uw PV of windturbine. In combinatie met de Hub kunt u de Zappi Eddi eenvoudig in en uitschakelen. Voor het optimale gebruik van de Eddi heeft u vanzelfsprekend ook de Hub nodig.

  Zappi Harvi - laden op maximale capaciteit

  De Zappi Harvi is een slim apparaat dat u kunt gebruiken om te communiceren met een Zappi of Zappi Eddi. Door de Harvi kunt u zonder een bedrade CT-klem sensor werken. In plaats daarvan is de CT-klem met de Harvi verbonden, en zo kan Zappi of Eddi de netstroom (uw energieleverancier) of de eigen productie stroom (uw zonnepanelen of windturbine) meten. Harvi heeft geen aparte voeding nodig, de energie die CT-klem via zijn magneetspoel opwekt wordt gebruikt om het signaal van de gemeten stroom door te sturen naar de Zappi of de Eddi. Dit betekent dat er ook geen extra batterijen of stroomkabels nodig zijn. Heeft u deze voor een van onze andere merken toch wél nodig? Bij Laadpaal Outlet vindt u ook laadpaal accessoires.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking