Installateurs en partners
0
Sluiten

  Opzoek naar een SMA laadpaal of wallbox?

  Ben je opzoek naar een SMA laadpaal? Zoek niet verder. Hier kan je alles vinden om jouw zonnepanelen van SMA te laten samenwerken met jouw laadpaal.  Toon meer

  Fase mogelijkheden

  Aan de muur

  Load balancing

  Met kabel

  Prijs

  -
  1 Product
  SMA EV Charger 22 of 7,4

  SMA EV Charger 22 of 7,4

  De SMA 3PH EV Charger 22 en 7,4 is een lader voo...
  € 1.321,49 Excl. btw

  Kies een SMA laadpaal

  Ben je opzoek naar een SMA laadpaal? Zoek niet verder. Hier kan je alles vinden om jouw zonnepanelen van SMA te laten samenwerken met jouw laadpaal. 

  Waarom zou je een SMA laadpaal kopen?

  Een SMA laadpaal is een universele laadpaal met een type 2 stekker. Deze stekker is voor vrijwel alle auto's geschikt op dit moment, twijvel je of deze op jouw auto past? Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan via de offerte pagina

  Het opladen met een SMA laadpaal is super makkelijk. Je kan via de app alles in de gaten houden en de boost gebruiken als jouw zonnepanelen energie opwekken. 

  De SMA laadpaal is universeel! 

  Of uw installatie nu splinternieuw is of al een tijdje in gebruik is, de SMA EV Charger is zeer flexibel en dankzij de permanente aansluiting met een laadkabel type 2 compatibel met alle gangbare elektrische voertuigen. Dankzij het SMA Energy System Home krijgen gebruikers oplossingen van één enkele leverancier.

  • Compatibel met alle standaard elektrische voertuigen
  • Integreerbaar in nieuwe en bestaande zonnestroominstallaties
  • Alles van één enkele leverancier

  Snel en eenvoudig in gebruik

  Hij kan eenvoudig worden bediend met een draaischakelaar direct op het toestel of via de SMA Energy app op uw smartphone. Met de boostfunctie laadt hij bijna twee keer zo snel op als een traditioneel laadstation. Zelfs kleine zonnecapaciteiten kunnen vroeg in de ochtend en avond optimaal worden benut dankzij de automatische omschakeling van de een- en driefasige laadmodus.

  • Opladen tot 22 kW
  • Boostfunctie voor netcompatibel eenfasig opladen tot 7,4 kW
  • Bediening en visualisatie via uw smartphone met de SMA Energy app

  Kan het laadvermogen van de SMA laadpaal worden aangepast?

  Ja. Tijdens de inbedrijfstelling door de installateur kan in de installatie-assistent onder Apparaatconfiguratie > Laadinstellingen het "Nominaal actief vermogen WMaxIn" worden teruggebracht tot een gewenste waarde. Door bijvoorbeeld de SMA EV Charger 22 te configureren tot een maximum vermogen van 11 kW, kan worden voorkomen dat er een goedkeuring van de zijde van de netwerkexploitant is vereist. De instellingen zijn beveiligd met het installateurswachtwoord. Ze kunnen op elk moment na de inbedrijfstelling door de installateur worden aangepast.

  Oorzaak kan een verouderde softwareversie van het voertuig zijn. Neem in dit geval contact op met de dealer of uw vakwerkplaats en laat een update van alle regeleenheden van het voertuig uitvoeren. Normaal gesproken moet het probleem hierdoor zijn opgelost.

  Doorslaggevend voor het maximaal mogelijke laadvermogen is altijd de in het voertuig geïnstalleerde AC-Onboard-lader. Als uw voertuig bijvoorbeeld is uitgerust met een 11 kW AC-Onboard-lader, kan deze ook in combinatie met de SMA EV Charger 22 met maximaal 11 kW worden opgeladen. Controleer ook de configuratie van het "Nominaal actief vermogen WMaxIn" van de SMA EV Charger (> Apparaatconfiguratie > Laadinstellingen).

  Klik hier voor de brochure 

  Klik hier voor de handleiding

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking