Installateurs en partners
0
Sluiten
  Laadpaal Outlet - Donderdag 20 September 2022

  Laadpalen vergelijken

  Vergelijk laadstations van topmerken bij Laadpaal-Outlet

  Elektrische voertuigen die op elektriciteit rijden zijn een relatief nieuw concept op de markt, dus de mogelijkheden om deze voertuigen op te laden zijn beperkt. U kunt ze bij u thuis opladen, of op openbare plaatsen. Ingebouwde laders in de elektrische auto hebben een vrij trage laadsnelheid en kunnen ongeveer 200 kilometer in 20 uur opladen. Terwijl Level 2-laders de laadsnelheid, afhankelijk van de lader en het voertuig, kunnen opvoeren van 3 tot 7 keer zo veel. Level 2 laders kunnen online aangeschaft worden via onze website.

  Laadpalen vergelijken? Een goed plan!

  Een laadpaal vergelijken vóór je er een aanschaft is een goed plan. Het gebruik van oplaadstations van niveau 2 voor thuis en bedrijf wordt aanbevolen om de snelheid van het opladen te verhogen en ook om uw energiekosten en kostbare tijd te besparen. Laadpaal-Outlet biedt laadstations van topmerken als Alfen, Charge Amps, Easee, Ratio, SMA, Wall box, Webasto, Zappi en Myenergic. Laadpalen vergelijken van deze merken kan op onze website aan de hand van kenmerken die uitgebreid op de website vermeld staan. Dit zal u helpen om een compatibele laadpaal te vinden voor een elektrisch voertuig volgens uw auto.

  Laadpalen vergelijken – we bekijken het merk Alfen

  Alfen is een enkelvoudige S-lijn lader die geschikt is voor zakelijk en thuisladen. Deze laadpaal wordt geleverd met laadbalanceringsfuncties die zeer aan te bevelen zijn voor het snel en efficiënt laden van het voertuig in minder tijd. Er zijn zowel hardware- als software-opties te koop. Dit merk biedt overigens ook een moderne laadpaal met insteekmogelijkheid. Zodra de stekker in het stopcontact zit, begint het automatisch opladen. De Alfen laadpalen worden geleverd met een hardwaregarantie van 2 jaar.

  Charge Amps laadpalen vergelijken

  Laadpaal-Outlet biedt van dit merk twee oplaadstations aan. De Charge Amps Aura is een modern oplaadstation dat werkt bij wisselende weersomstandigheden. Het softwareontwerp wordt geüpload naar een apparaat dat helpt bij het automatisch opladen, zowel voor thuis als op kantoor.

  Het apparaat is verbonden via Wifi en geeft u updates over de laadstatus van het voertuig. Het biedt ook een extra stopcontact voor twee auto's die tegelijk opladen. Als u volledige controle wilt over de oplaadstatus van uw auto en ook nog geld wilt besparen, dan heeft Charge Amps beide eigenschappen.

  Een laadpaal vergelijken van het merk Easee

  Easee is een nieuw merk met tot nu toe slechts één product op de markt. Maar niet zomaar een product. Het is een geavanceerde robottechnologie die met zijn eigen ingebouwde 4G sim geleverd wordt in plaats van op een Wifi-verbinding gebaseerde technologie. Het is een toekomstgericht product met alle nieuwste updates die automatisch naar het apparaat geüpload worden.

  Het product van Easee is licht in gewicht, heeft een zeer efficiënte oplaadcapaciteit en kan meerdere laadstations tegelijk aanbieden. U kunt de status van de lader controleren, de laadcapaciteit aanpassen, laadsessies plannen en een overzicht van uw verbruik krijgen.

  Ratio Electric laadpalen ten opzichte van andere laadpalen

  Ratio Electric biedt meerdere conventionele laadstations voor elektrische voertuigen. Deze laadstations variëren en u kunt de laadstations vergelijken en hun compatibiliteit met uw auto vinden, want elk product op de site wordt vermeld met zijn kenmerken. Het heeft een vaste laadkabel met meerdere stekkeropties. De stroomvoorziening is regelbaar middels het stekkertype.

  SMA laadstations

  SMA laadstations worden geleverd met een standaard type 2 stekker. Ze worden geleverd met zonnepaneelinstallatie, waardoor het zeer efficiënt is in energiebesparing. Het is compatibel met standaard elektrische voertuigen. U kunt een app op uw mobiel downloaden en het verbruik en de status van het opladen in de gaten houden.

  Deze laadpaal kan 11 KW energie leveren voor het snel opladen van de voertuigen. De stroomvoorziening kan bij de installatie worden aangepast en met een wachtwoord worden beveiligd. Vergelijk de laadstations van SMA voor uw voertuig op onze website.

  Een Wallbox wandkast als laadpaal

  De Wallbox is een klein laadstation en is licht van gewicht. De Wallbox biedt laders in 22KW zowel in fase 1 als fase 3. De Wallbox wordt geleverd met een type 2 stekker die geschikt is voor bijna alle elektrische voertuigen. Kan ook eenvoudig verbonden worden via een mobiele app, waar u de laadstatus van de auto kunt controleren en u kunt overigens ook het laden plannen volgens uw behoefte. De Wallbox biedt een aantal oplaadstations. Vergelijk laadstations met andere merken op onze website en vind de beste beschikbare deal.

  Webasto biedt zijn laadstations aan met 11KW tot 22KW instelbare laadvermogens

  Ledlampjes geven de laadstatus van de auto op de Webasto laadpaal aan. Het is een offline station dat tot de hoogste snelheid laadt en dus beschikbaar is voor alle EV's. Door het plug-and-charge karakter van dit systeem is er geen abonnement nodig en wordt er een sleutel gebruikt voor de vergrendeling. Gemakkelijk te hanteren en met gelijkstroom-lekstroombeveiliging zeer veilig in gebruik. De lengte van de laadkabel is van 4,5 tot 7 meter lang.

  Zappi/ Myenergic laadpalen vind je ook bij Laadpaal-Outlet

  Zappi biedt laadstations voor fase 1, fase 2, en fase 3 auto's. Het biedt een 22KW oplaadvoorziening. Het komt ook met een installatiemogelijkheid voor zonnepanelen, wat de kosten van het opladen van een elektrische auto positief beïnvloedt. Er kan een app gedownload worden om het stroomverbruik te volgen en de snelheid van het opladen te controleren.

  Er worden voortdurend updates aan de software toegevoegd om hem up-to-date en compatibel te houden met de nieuwe voertuigen op de markt. Er wordt een type 2 stekker gebruikt die gemakkelijk te hanteren en te bedienen is.

  Luxe Laadpaal is een jonge onderneming

  Het merk biedt strak vormgegeven oplaadstation met meerdere materialen, zoals hout, beton, en metalen afwerkingen. Er zijn 2 soorten stekkers die elektrische auto's met laadstations verbinden, stekker Type 1 en Type 2. De laadoplossing wordt geleverd met sleutel- en kaartactivering, waardoor het zeer goed beveiligd is en gemakkelijk te gebruiken.

  Met een capaciteit van 24 kW en een maximale stroomsterkte van 3 x 32 ampère is de luxe laadpaal een van de toppers in het segment. Er is een softwaretoepassing geïnstalleerd die de stroom op verzoek levert en u ook controle over het energieverbruik geeft. Vergelijk laadstations met andere merken op onze website en vind de beste beschikbare deal.

  Elektrisch rijden wordt steeds populairder, en dat is niet voor niets

  Met stijgende energieprijzen over de hele wereld, samen met voortdurende inspanningen om vraag en aanbod te overbruggen, is elektrische mobiliteit meer dan ooit in opmars. Ongetwijfeld hebben EV’s zeer lage bedrijfskosten door hun onderhoudsarme eigenschappen en zijn ze milieuvriendelijk. Maar met de grote vraag naar elektrische voertuigen, komt er ook een behoefte aan een geschikt laadstation.

  Laadpaal-Outlet biedt een reeks draagbare oplaadstations aan, zowel voor thuis als voor op de zaak. Op de Laadpaal-Outlet website kunt u laadstation prijzen vergelijken, en kenmerken van topmerken nog eens nalezen.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking