Installateurs en partners
0
Sluiten

  Charge Amps

  Charge Amps – Laadpaal Outlet Charge Amps AB is een Zweeds techniekbedrijf dat het opladen van elektrische auto’s mooier, en tegelijkertijd slimmer maakt. Vanaf het begin heeft Charge Amps AB laders ontworpen die geschikt zijn voor de toekomst. Alle Charge Amps producten zijn duurzaam ontwikkeld. Hierdoor draagt u niet alleen uw steentje bij a Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Charge Amps – Laadpaal Outlet

  Charge Amps AB is een Zweeds techniekbedrijf dat het opladen van elektrische auto’s mooier, en tegelijkertijd slimmer maakt. Vanaf het begin heeft Charge Amps AB laders ontworpen die geschikt zijn voor de toekomst. Alle Charge Amps producten zijn duurzaam ontwikkeld. Hierdoor draagt u niet alleen uw steentje bij aan het milieu door elektrisch te rijden. U draagt zelfs nog meer bij aan het milieu met de producten van Charge Amps AB die zijn gemaakt van gerecycled aluminium. Charge Amps kopen doet u bij Laadpaal Outlet.

  In 2015 lanceerde Charge Amps het eerste Halo laadstation voor auto's

  Met het unieke design en de enorme gebruiksvriendelijkheid werd het Charge Amps Halo laadstation al snel een enorm succes. In 2016 lanceerde Charge Amps een clouddienst voor laadkabels en laadstations. De laadstations waren op drie verschillende managementniveaus te beheren: Partner, Beheerder en Eindgebruiker. Het handige van deze cloud is dat elk niveau een bepaalde bevoegdheid heeft, zodat de producten van Charge Amps voor iedereen te gebruiken zijn. In 2019 heeft Charge Amps het Aura laadstation gelanceerd. De Charge Amps Aura is de perfecte oplossing voor als je twee elektrische auto’s tegelijk op wil laden.

  Charge Amps Halo online kopen

  De beste tijd om uw auto op te laden is tijdens de uren dat uw elektrische auto normaal geparkeerd staat. Dat is waar een Charge Amps Halo de oplossing biedt.

  Bijna alle momenten dat een EV wordt opgeladen vinden thuis of op het werk plaats. Dit betekent dat u een betrouwbaar laadstation wilt gebruiken. Met de Charge Amps Halo heeft u een compact en slim laadstation. Hierdoor kunt u de elektriciteitskosten verlagen en volledige controle krijgen over het laadproces. Zelfs als u slaapt of niet in de buurt bent. De naam Halo is afkomstig van de ingebouwde ring van LED-lampjes die de status van de box aangeeft.

  De voordelen van de Charge Amps Aura

  De Charge Amps Aura is de perfecte oplossing indien u twee elektrische auto’s tegelijk op wil laden. Charge Amps Aura is voorbereid voor ISO 15118 en zal in de toekomst vehicle-to-grid technologie ondersteunen, wat betekent dat de auto niet alleen fungeert als transportmiddel maar ook als energieopslag. U draagt zelfs nog een extra steentje bij aan het milieu, gezien het laadstation is gemaakt van gerecycled aluminium. Hierdoor draagt u bij aan een duurzamere wereld.

  Clouddienst voor het elektrisch opladen van uw elektrische voertuig

  De grote toegevoegde waarde van deze Zweedse laadstations is de Charge Amps Cloud, die bestaat uit drie beheerniveaus: Partner, Beheerder en Eindgebruiker. Dit betekent dat er drie verschillende bevoegdheidsniveaus zijn, waardoor het eenvoudig is om de laadstations te beheren als eigenaar, monteur en eindgebruiker.

  Zo kan een installateur toegang krijgen met operationele verantwoordelijkheden over verschillende installaties, of kan een beheerder inzicht krijgen in het beheer van alle laadstations in het systeem. Elk niveau heeft een duidelijke en eenvoudige gebruikersinterfaces, aangepast aan uw specifieke behoeften.

  Een Charge Amps kopen?

  Wilt u online een Charge Amps kopen? Vraag dan bij Laadpaal Outlet een offerte aan of bestel direct online. Neem zeker ook een kijkje bij onze andere laadpaal merken. Zo bieden wij onder andere de laadpalen van Easee, Alfen, Zappi en Webasto aan.

  Als u voor 17:00 uur heeft besteld, wordt het product nog dezelfde dag verstuurd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking