Installateurs en partners
0
Sluiten

  Webasto

  Webasto laadpaal online kopen bij Laadpaal Outlet Met Webasto vertrouwt u op de knowhow van Duitsland in een elegant design. De robuuste Webasto laadstations, ontworpen voor dagelijks gebruik, met een laadvermogen tot 11 of 22 kW, voldoen aan alle huidige standaarden en veiligheidsnormen die nodig zijn voor optimaal laden met een laadpaal thuis. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Webasto laadpaal online kopen bij Laadpaal Outlet

  Met Webasto vertrouwt u op de knowhow van Duitsland in een elegant design. De robuuste Webasto laadstations, ontworpen voor dagelijks gebruik, met een laadvermogen tot 11 of 22 kW, voldoen aan alle huidige standaarden en veiligheidsnormen die nodig zijn voor optimaal laden met een laadpaal thuis.

  De vaste laadkabel van de Webasto laadpaal maakt het laden van uw elektrische voertuig eenvoudig en comfortabel - het laadstation dient tevens als houder voor de laadkabel. De toegang tot het laadstation kan gemakkelijk en eenvoudig worden vergrendeld of ontgrendeld met behulp van de sleutelschakelaar. De Webasto Pure laadstations kunnen eenvoudig aan de wand worden gemonteerd. Indien gewenst zorgen optioneel verkrijgbare statieven ervoor dat bij een vrijstaande installatie niets in de weg staat.

  Door gebruik te maken van het Webasto ChargeConnect back-end, kunt u uw Webasto Next en Webasto Live laadstation eenvoudig op afstand beheren en bedienen met behulp van een webgebaseerde interface of een app.

  De professionaliteit van Webasto laadpalen

  De Webasto Groep (opgericht in 1901), met het hoofdkantoor in Stockdorf bij München, Duitsland, is een wereldwijde innovatieve systeempartner voor bijna alle autofabrikanten en behoort tot de 100 grootste leveranciers aan de industriële sector. Zo weet u zeker dat u bij aanschaf van een of meerdere Webasto laadpalen de beste kwaliteit in huis haalt.

  De kernactiviteiten van Webasto omvatten een breed scala aan producten voor autofabrikanten: panoramadaken en cabriodaken, verwarmingssystemen voor personenauto's en bedrijfswagens met alle soorten aandrijfsystemen, samen met accusystemen en oplaadoplossingen voor hybride en elektrische auto’s. Bij Laadpaal Outlet werken we samen met Webasto om producten van de beste kwaliteit te kunnen bieden. Dit geldt uiteraard voor al onze laadpaal merken. Neem bijvoorbeeld alvast een kijkje bij de laadpalen van Easee, Alfen of Zappi.

  Webasto Pure is bekroond met de Plus X Award

  Het Webasto Pure laadstation met een vaste type 2 laadkabel (lengte 4,5 meter of 7 meter) maakt het mogelijk om uw e-voertuig op te laden met vermogens van 3,7 kW tot 22 kW. Het vermogen kunt u zelf instellen. Ook de bediening van de Webasto laadpaal is eenvoudig en dankzij het eenvoudige, maar tegelijkertijd functionele ontwerp. Zo integreert het laadstation zich op een visueel aantrekkelijke manier aan elke huismuur.

  Hierdoor kunt u uw auto snel, veilig en comfortabel opladen. Met een garantie van 5 jaar biedt het hoogwaardige Webasto laadstation u bovendien de belofte van maximale kwaliteit en veiligheid. Webasto Pure wordt bekroond met de Plus X Award vanwege haar hoge kwaliteit, design en gebruiksgemak. De award is een van de grootste innovatieprijzen voor technologie, sport & lifestyle en erkent merken voor de kwaliteit en innovatie voorsprong van hun producten.

  Webasto Live is een handige toevoeging aan uw laadervaring

  Webasto Live is een laadstation voor elektrische auto's dat een maximaal laadvermogen van 22 KW kan leveren met een programmeerbare digitale interface. Met het Webasto Live intelligente laadstation voor elektrische auto's kunt u de vruchten plukken van elektromobiliteit op een efficiënte en geoptimaliseerde manier om aan uw behoeften te voldoen, zowel voor uw bedrijf als voor thuis.

  WEBASTO AC LIVE is uitgerust met een geïntegreerde 4G-modem en een configureerbare digitale interface via Wi-Fi hotspot, zodat u het station altijd onder controle hebt en de activiteiten op elk moment digitaal kunt monitoren, beheren en controleren.

  Dankzij regelmatige online updates blijft uw elektrische autostation toekomstbestendig en voldoet het in alle opzichten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Webasto Next – het slimme laadstation

  Het slimme laadstation Webasto Next maakt het opladen van e-auto's erg eenvoudig. Dankzij de gepatenteerde back-end Webasto ChargeConnect heeft u altijd en overal een perfect overzicht van uw laadstation en kunt u deze gemakkelijk op afstand bedienen en beheren.

  Houd altijd overzicht over uw Webasto Next. Dit wordt mogelijk gemaakt door de praktische Webasto ChargeConnect oplossing - de innovatieve in-house ontwikkeling van Webasto. Met Webasto ChargeConnect heeft u altijd en overal toegang tot de actuele status van uw laadstations, de gehele laadhistorie, uw energieverbruik en nog veel meer. De laadinfrastructuur kan digitaal beheerd en gecontroleerd worden met één muisklik. De gegevens van uw laadstations zijn terug te vinden in het Webasto ChargeConnect portaal en in de app en bieden zo maximale transparantie, controle en veiligheid.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking