Installateurs en partners
0
Sluiten

  Sunny Home Manager 2.0

  Productomschrijving

  De Sunny Home Manager 2.0 is een bidirectioneel besturingsapparaat voor energiebeheer, geschikt voor enkel- en driefase aansluitingen en kan op een lokaal netwerk aangesloten worden via een ethernet kabel. Het doel van energiemanager HM-20 is simpel, er voor zorgen dat er zoveel mogelijk zelfopgewekte energie uit zonnepanelen wordt gebruikt. Met andere woorden optimaliseert de Home Manager het eigenverbruik.

  Toepassingen

  De standaardtoepassing is het specifiek meten van netafname en –teruglevering op het netaansluitpunt. Intelligente warmtepompen, laadpunten van elektrische voertuigen, verwarmingselementen en huishoudelijke toestellen zijn allen voorbeelden waarvoor de Sunny Home Manager 2.0 toegepast kunnen worden.

  Een handige alternatieve toepassing voor de Home Manager is het meten van de stroomgeneratie door zonnepanelen.

  Informatie

  Een Sunny Home Manager 2.0 is in staat om analyses te maken van de afzonderlijke verbruikgegevens en de energiebalans. Dit wordt visueel weergegeven door middel van interactieve grafieken. Daarnaast is het apparaat in staat om weersvoorspellingen en een zonnestroomprognose weer te geven.

  Installatie

  Het product is zeer eenvoudig te installeren dankzij de plug & play-installatie. SMA systemen Sunny Portal en Sunny Places verzorgen de installatiebewaking.

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Sunny Home Manager 2.0
  € 701,95
  Sunny Home Manager 2.0
  Neem contact op
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »