Installateurs en partners
0
Sluiten

  DC Laders

  Snelladers kopen bij Laadpaal Outlet Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van snelladers, dan is Laadpaal Outlet uw beste keuze. Snelladers worden ook wel DC laders genoemd en wij hebben een uitgebreid assortiment met laadpalen tegen redelijke prijzen. Omdat er een grote verscheidenheid aan laders is waaruit u kunt kiezen, vindt Toon meer

  Prijs

  -
  1 Product
  ABB Laadpaal Terra CE 184 CC 4N4-7M-H-0, 180kW, 2xCCS2, 2x3,9m kabel
  € 61.390,45 Excl. btw

  Snelladers kopen bij Laadpaal Outlet

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van snelladers, dan is Laadpaal Outlet uw beste keuze. Snelladers worden ook wel DC laders genoemd en wij hebben een uitgebreid assortiment met laadpalen tegen redelijke prijzen. Omdat er een grote verscheidenheid aan laders is waaruit u kunt kiezen, vindt u ongetwijfeld de snellader die perfect past bij uw behoeften.

  Wist u dat u bij Laadpaal Outlet naast het kopen van een DC lader ook kunt kiezen voor laadpaal installatie? Als u op zoek bent naar een makkelijke manier om een snellader aan te schaffen, hoeft u niet verder te zoeken!

  Omdat wij weten dat ieders laadpatroon uniek is, komen wij samen met u tot een oplossing die voldoet aan uw specificaties.

  Waar kan ik een snellader kopen?

  Bij Laadpaal Outlet kunt u erop vertrouwen dat het kopen van een snellader bij ons goed zal verlopen. Ons team van professionals heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van DC laders, en zal u voorzien van individuele begeleiding wanneer u een snellader kopen gaat. Bij ons weet u zeker dat u een lader aanschaft die u aan de muur kunt hangen of los kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw elektrische voertuigen altijd de stroom hebben die ze nodig hebben om goed te functioneren.

  Bij Laadpaal Outlet kunt u de meest moderne snellaadpalen kopen. Omdat wij zowel de kwaliteit van onze DC laders als uw volledige tevredenheid garanderen, weet u zeker dat u met een goed gevoel zult slagen!

  De voordelen van een snellader

  Snelladers gebruiken gelijkstroom in plaats van wisselstroom waardoor ze veel energiezuiniger zijn dan de wat oudere laadpalen. Hierdoor kunt u uw uitstoot verlagen en geld besparen op uw energierekening. Bovendien zijn snelladers efficiënter omdat ze in tegenstelling tot wisselstroom-laders geen energie verliezen tijdens de omzetting van wisselstroom naar gelijkstroom.

  De betrouwbaarheid van een snellader is een ander belangrijk voordeel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de batterij van uw voertuig, omdat een snellader gemaakt is om uw elektrische auto niet alleen snel, maar ook op op de juiste manier op te laden. Gelijkstroom-laders hebben minder kans op stroomstoringen, wat natuurlijk ook een erg fijn voordeel is van snelladers.

  Een DC lader is betrouwbaar, snel en efficiënt

  Als eigenaar van een elektrische auto weet u hoe belangrijk het is om over een betrouwbare en efficiënte manier te beschikken om uw auto op te laden. DC laders zijn daarvoor de oplossing!

  Met een DC lader kunt u uw auto sneller en efficiënter opladen dan met een traditionele AC-lader. Dit betekent dat u minder lang hoeft te wachten op een volle accu. Bovendien zijn gelijkstroom-laders betrouwbaar en laden ze uw auto veilig op, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over accuproblemen. De mogelijkheid om uw auto snel op te laden is een van de belangrijkste voordelen van een gelijkstroom-lader. U kunt uw elektrische auto aanzienlijk sneller opladen dan met conventionele AC-laders.

  Investeer vandaag nog in een DC-lader en ervaar meer voordelen van elektrisch rijden door het gebruik van een snellader! Uw elektrische auto en uw portemonnee zullen u dankbaar zijn!

  Onze professionals verzorgen de DC laadpaal installatie

  DC laders bieden de best mogelijke balans tussen kwaliteit en kosten. Wij streven naar het leveren van DC laders zonder dat onze klanten een afweging hoeven te maken tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Wanneer u een aankoop bij ons doet, ongeacht of u kiest voor een DC lader of een AC lader, kunt u erop vertrouwen dat u een lader van uitstekende kwaliteit ontvangt tegen een voordelige prijs. Daarnaast voorzien onze specialisten u van een professionele laadpaal installatie.

  Tegenwoordig zijn gelijkstroom-laders populair voor het laden van elektrische voertuigen, waardoor het aanbod op de markt is toegenomen. Als u er dus zeker van wilt zijn dat u de DC laders bij de juiste organisatie aanschaft, kunt u de laadpalen het best bij ons aanschaffen. Als u vragen heeft over gelijkstroom-laders, helpt ons team van professionals u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Bij ons kunt u snel en zelfverzekerd een snellader kopen!

  Ons diverse aanbod van snelladers

  Laadpaal Outlet beschikt over een divers aanbod van DC laders waardoor u uit de vele opties ongetwijfeld een lader kunt kiezen die bij uw wensen past. Onze laadpalen zijn ontworpen om zeer efficiënt en snel op te laden. Hierdoor kunt u snel opladen en veel sneller weer de weg op dan met andere laadpalen.

  Zowel vóór als na uw aankoop staat ons vriendelijke, gekwalificeerde team klaar om al uw vragen over snelladers te beantwoorden.

  De laders zijn een relatief nieuw

  Voertuigen opladen met gelijkstroom is een techniek die steeds belangrijker wordt op het gebied van het opladen van elektrische voertuigen. DC laders worden dus gebruikt om elektrische voertuigen sneller op te laden dan conventionele AC-laders. De vraag naar snelle en doeltreffende manieren om elektrische voertuigen op te laden nam toe, wat leidde tot de ontwikkeling van gelijkstroom-laders. Een DC laadpaal thuis simpelweg in een gewoon stopcontact worden gestoken, waar ze vroeger alleen in gespecialiseerde laadstations te vinden waren.

  Meer over de snelladers en het stroomverbruik

  Het elektriciteitsnet dat onze huizen en bedrijven van stroom voorziet, genereert wisselstroom (AC), maar een EV-batterij is gemaakt om gelijkstroom (DC) op te slaan en te gebruiken. Een omvormer is een converter die wisselstroom van het elektriciteitsnet omzet in gelijkstroom die kan worden gebruikt om een EV-batterij op te laden.

  De DC-laadtechnologie werkt op basis van directe gelijkstroom van het laadstation naar de EV-batterij. Dit maakt het laadproces aanzienlijk sneller en doeltreffender omdat de omvormer geen wisselstroom in gelijkstroom hoeft om te zetten.

  Sinds haar ontstaan zijn de DC laders aanzienlijk doorontwikkeld en daardoor wordt de DC lader nu gezien als een essentieel element op het gebied van het opladen van elektrische voertuigen. De toekomst van duurzaam transport zal sterk worden beïnvloed door gelijkstroom-laadtechnologie vanwege de snelle laadtijd, efficiëntie en betrouwbaarheid!

  Wilt u meer weten over DC laders, zelf een snellader voor uw woning aanschaffen of bent u benieuwd naar meer voordelen van de snelladers? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij helpen u graag.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »